Dakujem, že ste mi dali dostatok casuCory píše:Ja som stale silno presvedceny, ze Vesta alarm ma. Len mi musite dat dostatok casu,ja na to pridem.
Tadejasko, staci zmenit len ten parameter a vsetko funguje.
Moderátor: Moderátoři
Dakujem, že ste mi dali dostatok casuCory píše:Ja som stale silno presvedceny, ze Vesta alarm ma. Len mi musite dat dostatok casu,ja na to pridem.
Ok, cize ked budem v servise musim zistit ci maju tu diagnostiku Grade-X a popytat ich nech mi to pustia.Cory píše:Tadejasko, staci zmenit len ten parameter a vsetko funguje.
Cory, povedal by som, že im nič iné ani neostávalo Kto iný by s tým strávil toľko času a energie? Jednoduchšie je počúvnuť starého vrátnika z Togliatti s hrubou ceruzkou - Ty vieš na čo narážamCory píše:...Dakujem, že ste mi dali dostatok casu ...
Ja som to tu vobec nepisal preto, aby som tu importera nejak karhal alebo nieco podobne. Venoval som tomu svoj cas, energiu (a este aj palivo) hlavne ako majitel Vesty a som rad, ze som na nieco prisiel. A vlastne svojim sposobom moze byt rad aj importer, ved som predsa nespravil nic zle, iba pomohol. Keby som tam pracoval, tak by som tolko casu na hladanie tejto "prkotiny" taktiez nemal, rovnako ako oni. A ak budem dobuducna vediet nieco zaujimave o Vestach, tak si to urcite nenecham pre seba.posim píše:Cory, povedal by som, že im nič iné ani neostávalo Kto iný by s tým strávil toľko času a energie? Jednoduchšie je počúvnuť starého vrátnika z Togliatti s hrubou ceruzkou - Ty vieš na čo narážamCory píše:...Dakujem, že ste mi dali dostatok casu ...
Ja len pevne verím, že sa to neotočí proti Tebe a nebudeš mať z toho nejakým spôsobom zle a nie len Ty...
Pokud dobře chápu tohle:zelvotron píše:Tak ono asi nejde až tak o nějakej panasonic, jako spíš o sw co na mě běží ne?