![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátor: Moderátoři
Myslíš Jirku z Nového Jičína? co mi pomáhal se vším u grilu ,sice jsem mu v kempu poděkoval ale chtěl bych to učinit i zde veřejně ........ (doufám že se jmenuje JirkaPatrac píše:Jsou lidi kteří budou něco dělat (třeba jako ten pán co nám pomáhal ráno) stavěl se synem stan na ploše vykládal vleky chystal soutěže rozvážel věci.. Ani nevím jak se jmenuje jen vím že je členem klubu. Osobně se přišel se mnou rozloučit, že se těší na Jedovnici a že zase rád pomůže pokud to bude možné. Pak jsou lidi co pomůžou s něčím a z toho postu do všeho pak rejou. A jsou lidé kteří nikdy s ničím nepomůžou a rejou furt co kde bylo špatně. A pak jsou lidi co třeba nepomůžou ale jsou rádi že to nějaký bylo..mceza píše: Jsou lidi co i nad plne dostacujicim kempem jako je v mnichaci ohrnuji nos...
Hlásím se k ruce ,komukoliv kdo se toho ujme (chtěl jsem se toho ujmout ale když jsem zjistil že bych měl odpovídat za to že někoho přejedou ,tak mě to přešloradek mb píše:Dát i rok pauzu, to mne také napadlo, ale to bylo ještě před tím, než jsem se přihlásil jako organizátor. Jak napsal Luděk, kolotoč se pomalinku roztáčí nanovo a já věřím, že se sraz příští rok povede.
Neurážím se, to v žadnem připadě (kamoš mě nemuže nikdy urazit ) Vím že bych měl vice zabratVašátor píše:l (Marceli prosím neuraž se, vím že toho děláš hodně), proč všechno házet jen na Pátrače?
Za mne dobře, aspoň to mám na víkend jistéradek mb píše:Nakonec jsem dospěl k názoru, že bude pravděpodobně lepší a tak trochu snažší, nechat místo konání srazu tam, kde bylo, to jest v Hradišti. O to více bude třeba zapracovat na inovacích v soutěžích.
Toto rozhoduje organizátor srazu. Před jeho rozhodnutím tu prostor k vyjádření a přesvědčení k jiné variantě byl, nyní ať si každý remcá jak se mu zachcevalda1971 píše: Jacek také souhlasí a plno jiných nebude