Ano, to jsem někde psal: je potřeba více zapojit lidi, jinak to nejde.zigul01 píše:Já to jen shrnu byl jsem po dlouhé době na lada srazu naposled jsem byl v roce 2012. Jezdíval jsem od roku 2008 do roku 2012 na srazy a ty lidi se uměly bavit uplně jináč.Tenhle rok mě to přišlo ,že se tam každý nudí jen se tam každý procházel a jen pár jedinců se zapojilo do soutěží.Je pravda ,že lidu a aut ubylo . Buď by to chtělo změnit lokál,ale spíš asi akce a zábavu a hlavně je to i o lidech jak se zapojí atd. Co jsem se koukal na maďary ,tak ty to umí rozjet mají taky super prostředí plac kde se vyřádit s autama,jezero a kemp a tak si víc užijí. Také počasí nám moc nepřálo co si budeme povídat.
S Maďary se nemůžeme rovnat, oni fungují na úplně jiné úrovni. Jezero by bylo dobré, ovšem za předpokladu, že by se sraz nepořádal v květnu. Další věc je daná i náturou národa, Maďaři jsou živelnější a hlavně-věkový průměr účastníků je o hodně níž než u nás! Počasí v rámci možností vyšlo dobře, bylo jen pod mrakem. Díky Bohu, že nepršelo nebo nepřišla nějaká futeř ( jako v roce 2007 v Příbrami).