Sraz Moravskoslezský
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Ostravaci Ostravšti
Jestli jste si všimli,tak jsem nechal přidat nové téma"pravidelne schůze v Ostravě"
Takže na našem prvním letošním srazu ( v historii první pravidelnou schůzi v Ostravě ) zahájíme Ostravskou sekci LADAKLUBU doufám s určitou noblesou
Můj návrh je, podle vzoru Brňáku " první čtvrtek v měsíci",my uděláme "první středu v měsíci"
Chtěl bych,abyste se tady k tomuto návrhu vyjádřili,a navrhli nějaké místo na naše schůze a mněli bychom zavést nějakou kroniku pro naše potomky.Nebo to proberem na našem malinkém srazu?????
Jestli jste si všimli,tak jsem nechal přidat nové téma"pravidelne schůze v Ostravě"
Takže na našem prvním letošním srazu ( v historii první pravidelnou schůzi v Ostravě ) zahájíme Ostravskou sekci LADAKLUBU doufám s určitou noblesou
Můj návrh je, podle vzoru Brňáku " první čtvrtek v měsíci",my uděláme "první středu v měsíci"
Chtěl bych,abyste se tady k tomuto návrhu vyjádřili,a navrhli nějaké místo na naše schůze a mněli bychom zavést nějakou kroniku pro naše potomky.Nebo to proberem na našem malinkém srazu?????
Naposledy upravil(a) Kamil Teplárek dne úte bře 13, 2007 16:52, celkem upraveno 1 x.
LAĎA 2102(1992-2002)LAĎA 2104 (Ivan)(2002-) a taky modrá Laďa 2101 (Nataša)
-
- Kontaktovat uživatele:
Jen bych doplnil, ze prvni stredu v mesici ma rezervovanou prazska sekceKamil Teplárek píše:Můj návrh je, podle vzoru Brňáku " první čtvrtek v měsíci",my uděláme "první středu v měsíci"
mimochodem, tak pekny auto a je tak zbastleny tou cernou maskou a hroznejma poklicema a ty blinkry, no skoda mluvit. fuj
Calling name Bastl One
Calling name Bastl One
-
- Kontaktovat uživatele:
No dobře.Tak my budeme mít úterý,ať je to pěkně postupně.Malda píše:Jen bych doplnil, ze prvni stredu v mesici ma rezervovanou prazska sekceKamil Teplárek píše:Můj návrh je, podle vzoru Brňáku " první čtvrtek v měsíci",my uděláme "první středu v měsíci"
P.S. Jenom nikdo nepište,že úterý má už nějaká Horní Dolní
LAĎA 2102(1992-2002)LAĎA 2104 (Ivan)(2002-) a taky modrá Laďa 2101 (Nataša)
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Na grilování je fakt ještě zima. To jsme dneska s Hnojarem zjistili. S těma schůzema bych to klidně nechal na to první úterý v měsíci, ale se můžem sejít mimo poředí a tam by se mohlo všechno domluvit. Teď už zbývá jenom zjistit přibližný počet zájemců, ať víme co zhánět. Tak že, vážní zájemci ať se hlásí.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele: