To: Jimmi,uhlíkový kontakt na palci se olejem nemaže!Je to uhlík,je samomazný,akorát si zasíráš víčko rozdělovače.
Moderátor: Moderátoři
Svatá to pravda, i na 2105/04/07 se na místní trh ještě dával štítek ЖигулиCrocodile píše:No co, pro ruský trh se i nadále používalo ŽIGULI 1300. Takže to úplně od věci není
07/05 s napisem ziguli stavala pred 16 lety v brne pobliz tivoliLuděk Musil píše:Hm ...... zajímavá informace, to jsem nevěděl. A v Rusku/Sovětském Svazu jsem taky nebyl. L.
A předpokládám že v Brně už Luděk někdy bylJmJ píše:07/05 s napisem ziguli stavala pred 16 lety v brne pobliz tivoliLuděk Musil píše:Hm ...... zajímavá informace, to jsem nevěděl. A v Rusku/Sovětském Svazu jsem taky nebyl. L.
Tivoli nikdy nebyla má spádová oblast. Pochybuju, že krom brňáků ví někdo kde to je. A před 16 lety jsem zrovna měnil adresu pracoviště z Žabin do Šimic.JmJ píše:07/05 s napisem ziguli stavala pred 16 lety v brne pobliz tivoli
NerozumímCrocodile píše:A předpokládám že v Brně už Luděk někdy byltím pádem by to měl vědět.