Můj Vaz 2103
Moderátor: Moderátoři
- MartasBrno
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Ne, ty budíky jsou normálně zarosený, všimnul jsem si toho u mnoha přístrojovek 2103/6. Projevuje se to hlavně v chladným počasí, dlouhá jízda s topením to eliminuje, léto taky.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- MartasBrno
- MacGyver
- Kontaktovat uživatele:
Přesně, rosí se to snad na všech 03/06 přístrojovkách, co jsem viděl. Neřeším to.
Myslím, že i obyčejná leštěnka na chrom je trochu mastná a vodu odpudí, kdyby se to nastříkalo konkordem, asi by se na to zbytečně lepil prach. Kdysi se prodával nějaký bezbarvý lak, určený přímo na chrom, hledal jsem, ale našel jsem jen tuto, připadá mi to ale trochu jako přípravek od Horsta Fuchse z teleshopingu.
, jo to by mohlo pomoct, nebo vyndat sklíčkoMartasBrno píše:tak by mohlo pomoct do nich někde vrtnout dírku aby šla vlkhost ven
Myslím, že i obyčejná leštěnka na chrom je trochu mastná a vodu odpudí, kdyby se to nastříkalo konkordem, asi by se na to zbytečně lepil prach. Kdysi se prodával nějaký bezbarvý lak, určený přímo na chrom, hledal jsem, ale našel jsem jen tuto, připadá mi to ale trochu jako přípravek od Horsta Fuchse z teleshopingu.
Lada 2103 r.v.77 "Hranatá nádhera"
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras