Vládik - Martinova 2101
Moderátor: Moderátoři
Nic proti ale jen Nééé silikon !Jelen píše:Čelní okno utěsni tak, že mezi gumu a kastli nacpi ten bezbarvej silikon
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
-
- Kontaktovat uživatele:
To mi kdysi dělal můj dřívější stroj, mírně mi klepala převodovka do pertlu na karosérii nahoře u řadící páky. Musel jsem vyhodit převodovku, upravit pertl a bylo po problému. Ale jestli je to stejná závada, to nevím.Marťas píše:Ale co mě teď trápí fakt asi nejvíc je to, že se při volnoběžnejch otáčkách ozývá takový divný klepání kdesi od převodovky. Je to slyšet hlavně na neutrál a jenom vevnitř. Vypozoroval jsem, že klepání zmizí při přitažení páky k sobě(doleva) a při zatlačení, nebo posunutí páky od sebe(doprava) pro změnu mírně zesílí. Absolutně netušim, co to je, odkud to může bejt, nebo jak je to závažný, příp. jak to opravit.
Pokud zatéká kolem předního skla, je asi nejlepší ho vyhodit, prohlédnout, očistit a případně i vyspravit a natřít rám a s novou (nebo dobrou) gumou ho nasadit zpět.
Taky by mě zajímalo proč ne.Saša píše:Nic proti ale jen Nééé silikon !Jelen píše:Čelní okno utěsni tak, že mezi gumu a kastli nacpi ten bezbarvej silikon
Kdysi, když jsem ještě jezdíval s Octavií, mě také začalo zatékat kolem čelního skla. Těsnění bylo stářím již hodně popraskané a sehnat nové nebo dobré se tou dobou nedalo. Tíměř po celém obvodu (s výjimkou dolních rohů) jsem pod těsnění nacpal silikon a vytmelil jím i chybějící řásti těsnění. Vše jsem uhladil a kraj po vyzrání odříznul. Letmým pohledem nebylo nic poznat a hlavně do auta už neteklo. A o to šlo hlavně.

Bo by ho nejspíš někdo odřelAcibuk píše:Proč ne?

Co se týče skla taky se přikláním k rezistinu, ale asi nic nezkazíš ani silikonem, akorát ho nemám rád na rukách

Převodovku prohlídni jestli to klepe venku nebo vevnitř v převodovce, nejspíš to bude nějaká blbost

Low and Slow
Teoretik
BA3 2101 *1978
BA3 21011 *1977
East side custom shop za zahradou
East side custom shop za zahradou
Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....
Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.