KOUPĚ NIVY -- dotazy
Moderátor: Moderátoři
málo km? v žádném případě to nebude realita :c) tipuju tak 100kkm navíc :c)
jinak to vypadá fakt pěkně, jetsli je to za dobrý prachy posoudit neumim, osobně mi to přijde dost za sériovku, do které ještě zahučí pár korun aby to jezdilo jak si představuju :c)
ale já asi nejsem standardní uživatel, prej někdo i auto koupí a jezdí :c)
Net.
jinak to vypadá fakt pěkně, jetsli je to za dobrý prachy posoudit neumim, osobně mi to přijde dost za sériovku, do které ještě zahučí pár korun aby to jezdilo jak si představuju :c)
ale já asi nejsem standardní uživatel, prej někdo i auto koupí a jezdí :c)
Net.
Optimismus je způsoben nedostatkem informací...
Koupě nivy - poraďte
Dobrý den.
Jsem tady nový, potřeboval bych poradit. Chtěl bych si koupit ladu nivu / má sloužit jako přibližovadlo do lesa na tahání dříví - menší vozík, na vyblbnutí atd. , hlavně abych všude vjel a nemusel dříví tahat /. Našel jsem inzerát, akorát se mi zdá niva trošku drahá, ale zase vypadá pěkně. Nevíte kolik by se za ní platila eko daň, co myslíte na cenu. Kolega má ARO 10 dá se to s ní velikostně porovnat jestli je to stejné či menší, myslím výška, délka šířka.
Nabízím ladu nivu, rok výroby 1988, najeto 98 000 km, 5 rychlostní, benzín, tažné zařízení, naviják, ochranný rám, přídavné dálkové světla, boční stupačky, rádio, částečná koroze podvozku, nebourané, stk do 2011, cena 52.000,-Kč
Jsem tady nový, potřeboval bych poradit. Chtěl bych si koupit ladu nivu / má sloužit jako přibližovadlo do lesa na tahání dříví - menší vozík, na vyblbnutí atd. , hlavně abych všude vjel a nemusel dříví tahat /. Našel jsem inzerát, akorát se mi zdá niva trošku drahá, ale zase vypadá pěkně. Nevíte kolik by se za ní platila eko daň, co myslíte na cenu. Kolega má ARO 10 dá se to s ní velikostně porovnat jestli je to stejné či menší, myslím výška, délka šířka.
Nabízím ladu nivu, rok výroby 1988, najeto 98 000 km, 5 rychlostní, benzín, tažné zařízení, naviják, ochranný rám, přídavné dálkové světla, boční stupačky, rádio, částečná koroze podvozku, nebourané, stk do 2011, cena 52.000,-Kč
- Přílohy
-
- 1.jpg (20.73 KiB) Zobrazeno 5505 x
-
- 2.jpg (24.75 KiB) Zobrazeno 5505 x
-
- 4.jpg (19.76 KiB) Zobrazeno 5505 x
tak to je těžce predrazeny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
velikostne to s Aro 10 muzes porovnat, ale kvalitou??? to asi ne, 10tka je totalni sr....a!!! ani zadara bych ji nechtel. absolutne nepovedeny auto! Aro vseobecne nic moc. Jedine kere by stalo za koupě a i ja bych do nej sel je m461! Pockat, dyk ja ho skoro mam
kazdopadne 52tis. za 16Nivu je moc!!!!
velikostne to s Aro 10 muzes porovnat, ale kvalitou??? to asi ne, 10tka je totalni sr....a!!! ani zadara bych ji nechtel. absolutne nepovedeny auto! Aro vseobecne nic moc. Jedine kere by stalo za koupě a i ja bych do nej sel je m461! Pockat, dyk ja ho skoro mam
kazdopadne 52tis. za 16Nivu je moc!!!!
Naposledy upravil(a) vik2 dne čtv lis 19, 2009 14:21, celkem upraveno 1 x.
LR Def 110 300Tdi
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
Aro vs NIVA
- velikostně teda cca stejná ?
- a co průchodnost a průjezdnost v terénu?
- ještě jsem našel jeden inzerát, je to sice vizuálně v horším stavu, ale do lesa, co vy na to ? / žádná eko daň, otázka jestli tam nebude nějaká skrytá zrada za ten peňaz a ročník...
Prodám ladu nivu, 1.7i, r. v. 2000, fialová metaliza, praktik, pouze 2 mista k sezení, tažné zařízení, stk do 3/2010, pneu 80%, koroze pp nosníku, bez eko poplatku. cena 19.000
- velikostně teda cca stejná ?
- a co průchodnost a průjezdnost v terénu?
- ještě jsem našel jeden inzerát, je to sice vizuálně v horším stavu, ale do lesa, co vy na to ? / žádná eko daň, otázka jestli tam nebude nějaká skrytá zrada za ten peňaz a ročník...
Prodám ladu nivu, 1.7i, r. v. 2000, fialová metaliza, praktik, pouze 2 mista k sezení, tažné zařízení, stk do 3/2010, pneu 80%, koroze pp nosníku, bez eko poplatku. cena 19.000
- Přílohy
-
- 1a.jpg (24.75 KiB) Zobrazeno 5440 x
-
- 2a.jpg (22.79 KiB) Zobrazeno 5440 x
-
- 3a.jpg (24.11 KiB) Zobrazeno 5440 x
Lada niva special-prodloužená niva
Máte někdo zkušenost s dlouhou nivou,prodává se pod označením Lada Niva special.Díky za vaše odpovědi.
Koukám,že se mnou nikdo nemluví.Chci koupit nivu,protože jezdím často do lesa, na stavby a na ryby,většinou v blízkosti bydliště.Rozhoduju se mezi normální nivou a nebo nivou se zvětšeným kufrem,protože někdy toho potřebuju dost naložit.Takže jsem jen chtěl vědět,jestli jí někdo máte,jak se chová v terenu,když ji naložíte,kolik se tam dá nacpat,jaký má slabiny.Ne míním tam narvat paletu cihel,ale třeba nářadí,motorovku,nebo drobet dřeva.Dík.
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Já mam kratkou Nivu a ta je do terenu rozhodně lepši, protože ma vzadu o dost lepši uhel najezdu . Když vyndaš zadni sedačky, tak je tam docela dost mista
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska