FOMA je diplomatveliz píše:Granta v prodejích stagnuje - to mě trochu pobavilo, když de facto nikdy žádné prodeje neměla.

Moderátor: Moderátoři
FOMA je diplomatveliz píše:Granta v prodejích stagnuje - to mě trochu pobavilo, když de facto nikdy žádné prodeje neměla.
No a kvalita místo slibovaného zlepšení půjde do roviny turecké Thalie. Jinak myslím dosti seriózní článek.KULICAK píše:Zaujala mě v článku tato věta "Proto chce některé komponenty dovážet z Turecka".Vždyť ty neumějí ani mýdlo a možná budou dodávat díly do Lady.
kéž by, ještě sem neviděl totálně shnilou thálii, narozdíl od ladyvalda1971 píše:No a kvalita místo slibovaného zlepšení půjde do roviny turecké Thalie. Jinak myslím dosti seriózní článek.KULICAK píše:Zaujala mě v článku tato věta "Proto chce některé komponenty dovážet z Turecka".Vždyť ty neumějí ani mýdlo a možná budou dodávat díly do Lady.
Tak zadej oblíbené moderátorské "hledej" a najdeš schnilou Dáčku (ne zrovna Thalii) po 1 roce - a na Renault-fóru zrovna majitelé Thálie nehaní jak Ladisti Lady na tomto fóru, ale třeba po koupi tohoto vozu nutná výměna zadních paken velmi rychle - originály chycené 4 body se brzy odloupnou od železa.....valda1971 píše:[quote="Schnilou Thalii elvotron)
kéž by, ještě sem neviděl totálně shnilou thálii, narozdíl od lady
KULICAK píše:valda1971 píše:[quote="Schnilou Thalii elvotron)
Lada bez koroze už by nebyla ani Lada.