Ale je možnost se svézt

Moderátor: Moderátoři
Trochu bych oponoval - služební mají zelenou Octavii která žere víc jak Lada a když jsem tam měl kdysi 112 na garančce, tak mne s ní (tou mojí) odvezli na to nádraží.............Michal Pokorný píše:No tak ona ta jejich 111 samozřejmě nefunguje jako předváděcí. Po té co ukončila kariéru předváděcího vozu se z ní stal vůz služební.
Ale je možnost se svézt, když si tam dáte auto do servisu a nejste místní, tak vás v ní zdarma svezou na nádraží.
A co kdybych chtěl do Kahanu, tam by mě taky svezli?Michal Pokorný píše:No tak ona ta jejich 111 samozřejmě nefunguje jako předváděcí. Po té co ukončila kariéru předváděcího vozu se z ní stal vůz služební.
Ale je možnost se svézt, když si tam dáte auto do servisu a nejste místní, tak vás v ní zdarma svezou na nádraží.
Laďuša píše:A co kdybych chtěl do Kahanu, tam by mě taky svezli?Michal Pokorný píše:No tak ona ta jejich 111 samozřejmě nefunguje jako předváděcí. Po té co ukončila kariéru předváděcího vozu se z ní stal vůz služební.
No spíš než V.B to vypadá jeko Vé osmička V8valda1971 píše:..., no a poprvé jsem na denním světle viděl známého 2106 "Páté Bé" - čerstvě dodělanou