No to je taky pravdavik2 píše:A nebo proto, že pokud bys koupil Fronteru, budeš mět nejrychlejší off![]()
![]()

Moderátor: Moderátoři
No to je taky pravdavik2 píše:A nebo proto, že pokud bys koupil Fronteru, budeš mět nejrychlejší off![]()
![]()
Lebo bol so mnou, bruchoplazom, svojho tatosa nechal schovanehoRaduz píše:...loni jsem tě tedy nezaregistroval, ale myslím, že tě nikdo neukousne
vyjmenuju výbavu navíc, kterou nemělo Terrko....Pripada mi to takove spartanske
žádnej problém, si to tam na place projedeš. Jen se připomeňViku je moc moc moc peknej, vezmu si na sraz prezuvky a poprosim o svezeni.
OK. zjistím podrobnější informace. Ono je totiš plno kamarádů, kteří mají LR a jezděj off. Daleko víc než s Terranama.U tohoto motoru pozor na rozvody!!!
Momentálně to chytá na "drc" ...Nicméně jsou to přímovstřikové motory, takže i ten chod je dobrý a starty by neměly být problém
Bál jsem se horší aditivace těchto olejů, ale dvorní dodavatel mě ujistil, že dnes už jsou velmi dobře aditivované.... No aspoň ušetřím, když mě dodá litr + - za 60Kč.Že tam lil olej 15W/40, nemusí znamenat vůbec nic špatného.
NN. netvrdil že má dif na straně Nivy. Tvrdil, že má sundavací koule. A tudíž by šla otočit.Niekto nemenovany mi tu tvrdil, ze Disco I ma dif na stejnej strane ako Niva
S tím se musí něco udělat...Ten zadní převis je brutální