Myslíš třeba tohle?Vašátor píše: ...jenže takový stavby jako v Rumunsku, u nás nenajdes...
Ten Transfagaraš jsem viděl jen svrchu, konkrétně ten tunel. A musel jsem k němu dojít pěkně pěšky, přes kopečky
Moderátor: Moderátoři
Myslíš třeba tohle?Vašátor píše: ...jenže takový stavby jako v Rumunsku, u nás nenajdes...
Lady v Rumunsku už opravdu nejsou, ale každý je tam zná...Spousta lidí zdravila, mávala, koukala....MacGyver píše:Jo, projeli jsme Transalpinu do nejvyššího bodu a Transfagarasan, ten tedy celý. S tím počasím jsme měli štěstí. Byli jsme tam den předtím, přijeli jsme, vyfotili serpentiny a zatáhlo se. Cestou dolů jsme nic neviděli. Spali jsme ale dole ve vesnici, tak jsem si řekl, že to ráno zkusím, zda nebude něco vidět. Z toho rána je i toto video, proto není žádný provoz. Ani ne dvě minuty po příjezdu se zase zatáhlo a bylo mléko . To byla rychlost. Příroda je hezká, ale Rumuni jsou tedy prasata, všude odpadky.
Jinak tedy v Rumunsku doopravdy lada žádná, až snad na dvě nivy. Ukrajinu bych chtěl příští rok. Krokodýle, kdy pojedeš?