A to 01 která nemá ani poslivač btzd

Moderátor: Moderátoři
Práve naopak. Vždy keď s Viktorom ideme do knižnice, my humidujeme a Dia šoféruje. Velmi zaujímavé bývajú cesty domov, raz sa mi stalo, že som pred Viktorovým domom, po tom čo vystúpil, asi na minutku možno aj menej zavrel oči. A jak som ich otvoril, pozerám pred nami nejaká 2103 a okolie nápadne pripomínalo náš dom v Pezinku. Ako sme za tak krátky čas precestovali asi 30km a jeden okres, mi je dodnes záhadou a Dia mi to nechce povedať.Luky píše: A má otázka do pléna zní...také vaše VAZy zvyšují spotřebu alkoholických nápojů u slečen ve vašem okolí?
Jj, jakožto optimista tomu můžeš říkat prověrka odolnosti vztahu, jakožto pesimista, první zaseté semínko jeho krachu...MacGyver píše:Ivet někdy nic jiného nezbyde, ještě aby si tak stěžovala!Kámoš koupil přítelkyni k narozeninám kabelku za 7tis, já svojí auto za 5tis
. Pravda, nebyla moc nadšená, tak jsem si ho holt nechal pro sebe. Přeci se to nevyhodí!
No co by? Luky si bral MartaseTeepee píše:Radši Luky s Marťasem vyvalte, co to bylo za svatbu?
Luky píše:..... je 39 let a už se začíná s..t, vyreklamuju to a bude!