Moderátor: Moderátoři
veliz píše:Dacia vyrábí natolik krásné, kvalitní, prostorné a levné automobily
vodis píše:A čím to teda, že když čte člověk dacia forum, že lidi se ke značce vracej a jsou spokojený? Jasně, že to není žádná hitparáda, jenže za ty peníze nic takovýho ta Lada nenabídne... Je to spotřební věc, pár let to vydrží, vydrží to i víc než 200tkm a pak hurá do hutí. To je současný trend, který Lada u nás absolutně nezychytila. 250tkč za auto bez možnosti výběru výbavy a téměř bez možnosti výběru barvy...Safra, to pivo na mě nějak působí!
Já pokud bych vyloženě chtěl funglovku, tak by se mi nabídka Loganu (jasně že sedan je nej!)za 205tkč už upravenýho na LPG líbila. Auto v záruce, vypadá to, že po změně práce budu jezdit 40tkm za rok, takže po dobu záruky by se mouchy vychytaly. Tech 5-7 let to vydrží a pak tradá...KULICAK píše:Do Dacie s motorem 1,2 nebo 0,9 bych asi taky nešel,některé kusy nevyrábějí v Rumunsku,ale v Makedonii.Interier a výbava taky není žádný šlágr a co jsem četl v deníku Právo testování zánovního Nového Dustera,tak tam zrovna nepochválili hodně orezlý spodek vozu a to stojí v základu skoro 400 000 Kč.Ale každý má jiný vkus a vyznává jinou značku.
To je otázka, kterou si tu klademe již deset let... a kupodivu dovozce pořád žijeLjoňa píše:Mi povězte z čeho dovozce žije. Dyk Nivky už taky ztrácí dech. To je Rus dotuje? To je vostuda. Jak dlouho linka pracovala, než vyrobili dvě Granty. 20 s??? A dovozce má rok co prodávat...
SlovLADA asi z tohtozelvotron píše:To je otázka, kterou si tu klademe již deset let... a kupodivu dovozce pořád žijeLjoňa píše:Mi povězte z čeho dovozce žije. Dyk Nivky už taky ztrácí dech. To je Rus dotuje? To je vostuda. Jak dlouho linka pracovala, než vyrobili dvě Granty. 20 s??? A dovozce má rok co prodávat...