Ano dovezou3enit píše:A má to 1,6 motor![]()
![]()
Oni dovezou ze Slovenska na objednání jakoukoli novou Ladu?

Moderátor: Moderátoři
Ano dovezou3enit píše:A má to 1,6 motor![]()
![]()
Oni dovezou ze Slovenska na objednání jakoukoli novou Ladu?
S motorem určitě ne a stím ostatním myslím také ne3enit píše:Uvažuji o novém vozu LADA. Původně jsem chtěl Dacii, jenže teď tam nabídli nové motory, 1,5 nafta nepřipadá v úvahu no a 0,9TCe a 1,0SCe taky ne...![]()
Proto ta LADA, má i normální objem... Nebo myslíš, že bych si nas*al do bot?
Z Brna do Nitry na veletrh to máš asi 180km, to zas není tolik, ne ?3enit píše:Líbí se mi Lada Kalina Cross...
Nejlépe to prohlídnout a porovnat s Grantou, jenže jak, když se to do ČR nedováží
Nemyslim, ze by si si na*ral do bot, ale je to take no... Ale proste v tych daciach nemusis riesit muchy ako napr. dodatocne tesnenia, vrzgajuce okna, šum od zrkadiel a tak... Co sa tyka motorov, Lada ich ma jednoduchsie, no dobre je vlastnit diagnostiku a vediet s nou narabat (kedze nám tu chýba servis, kde by si to dal skontrolovat a oni by aj vedeli kde je problem). Tu daciu aspon mozes nechat v autorizovanom servise a vies, ze su v tom machri. Nie ako ja, co som prisiel na garančku a ukazoval som technikom ako sa nastavuje DO tak, aby sa odomykali vsetky dvere naraz. O adaptacii el. plynoveho pedalu a nastavenia nulovej polohy ani nevravim.3enit píše:Uvažuji o novém vozu LADA. Původně jsem chtěl Dacii, jenže teď tam nabídli nové motory, 1,5 nafta nepřipadá v úvahu no a 0,9TCe a 1,0SCe taky ne...![]()
Proto ta LADA, má i normální objem... Nebo myslíš, že bych si nas*al do bot?