Žigulmaniaci brněnští, nechcete tenhle týden završit schůzovou sezónu před začátkem prázdnin a dovolených, mimořádnou páteční schůzí?
Jedu zase v pátek do Štatlu, tentokrát na celý víkend, tak bych se mohl v případě zájmu páteční večer odevzdat do spárů brněnské sekce.
Uvažujte a dejte vědět! Chtělo by to co nejvštší účast!
Hmm, stále bez reakcí, tak já za sebe píšu, že nevím, a že jsem byl informovám o prázdninovém klidu zbraní. Takže těžko říct, nejspíš ale nebude nic. Technická: mám ti volat v tuhle hodinu, nebo třeba až někdy zítra?
a když jsem se v 15-ti rozhodoval co dál dělat, poslouchat sestry byla pro mě jasná volba...
Pánové, jak to vidíte na zítra? Já budu mít akorát tak jednu speciální příležitost, kterou by se dalo zlehounka přizapít. Nebojte ještě se nežením Zároveň zvu Hrubiho, když už jsme se tady u nás viděli, na 4 piva. On ví proč. A pro Pípáka mám úsměvnou historku s dobrým koncem. No a pro Hurikána knihu, pokud ji nezapomenu doma.
a když jsem se v 15-ti rozhodoval co dál dělat, poslouchat sestry byla pro mě jasná volba...
Mno, nevím, nevím. Zrovna jsem sem chtěl napsat dotaz, tedy spíš návrh, jestli neuspořádat poprázdninovou schůzi až příští týden. Někteří mohou být ještě odjetí na "prízdninách", nebo se pomaličku aklimatizují na běžný rutinní pracovní režim, jiní třeba v hektickém zápase dokončují letní projekty, atp. Já spadám do té poslední kategorie a na rovinu řečeno vůbec netuším, jestli by se mě zítra podařilo dorazit.
Proto navrhuji uspořádat první poprázdninovou schůzi příští týden ve středu nebo ve čtvrtek.
Tak já se zclea jistě nechám od Marťase s chutí pozvat, jen zítra ráno odjíždím (áno, pořád prázdniny ), takže bych ten příští týden bral Pokud teda neodjedu zase někam, ale to už je ve hvězdách....
příští týden by se dal. dneska pokud bych dorazil tak ne dřív jak po osmý hodině. První poprázdninový den, malej jde po dvou měsících zase do školky a td..
Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006