Krásná fotka, pěkná kombinace barev.
Jen přemýšlím nad tím tvarem za zadním kolem je to takový ... jiný. Jsem rozpolcen, zda-li mám říct že se mi to líbí/méně líbí/spíše nelíbí ... nemůžu ... je to prostě jiný, ale zajímavý nápad.
Rozhodně kus dobře odvedené práce, gratulace. L.
No já jsem taky dlouho váhal, i jsem si to nakreslil a stejně jsem se nemohl rozhodnout, celkem jsem se toho bál jak to bude vypadat. A nakonec dojem na živo je zas úplně jiný než na fotkách (a bohudík lepší). Váhal jsem nad zakončením za zadním kolem a taky nad začátkem vpředu. Nakonec jsem zvolil tu poslední variantu, protože mi přijde že ta plocha za zadním kolem tvoří takovou protiváhu zvýrazněnému přednímu lemu.
Naposledy upravil(a) dvk dne pon srp 20, 2012 08:33, celkem upraveno 1 x.
Tak konečně je autí zase v plné parádě, zahrádka upravená namontovaná. Nakonec jsem zvolil stříbrnou, aby to tak nějak korespondovalo s tím spodkem. Nemá někdo na prodej silnější altík ?
70kg Ještě že jsem to nevěděl, když jsem na tom vezl těch 150kg vlnitého eternitu Ale zahrádka tak těžká není, ta má tak 20kg odhadem. Spíš je to supr na věci lehké, ale velké, třeba 6m jekle a tak.
dvk píše:70kg Ještě že jsem to nevěděl, když jsem na tom vezl těch 150kg vlnitého eternitu ...
To só tady aj lepčí borci ... to samý auto (21044i) na střeše příčníky a na nich pět čerstvě nařezaných 6m trámů 15x15 . L.
PS: já to nebyl
PS: obzvláště ta druhá fotka je krásná!
Počítám správně cca 450kg ? Tak to su máčka teda koukám. A zavřel pak dotyčný ještě někdy dveře ? Nebo naopak - otevřel pak dotyčný ještě někdy dveře ?