Wartburg 353 Ja Hans! Das Auto! (KIA)
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired) Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná) Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired) Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná) Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
V dnešní smutný den, který byl pro úplnost příznačně celý pochmurně zatažený a deštivý, jakoby i počasí smutnilo, sem nelze dát snad nic jiného. Je těžké si připustit, že končí celá jedna velká epocha.
Před pár lety jsem si řek vidět Káju a zemřít! Tak jsem vyrazil na koncert. Doufam, že eště naposled dostane čestný první místo na slavíkovi. Mimochodem, nevim, jaký jsou pravidla, ale když jsem jednou procházel oficiální výsledky, v pořadí se zesnulý interpretí opravdu nacházeli. S takovou by to Kája beztak vyhrál.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova