![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Koupil sem si takhle Ladu 2107 celkem pěkný vzhled tak mě napadlo že bych s ní mohl jet na dovolenou, nedalo mi to a před dovolenou sem dal Ladě zatěžkávací testovací výlety, za týden cca 1300km a vše v nejlepším pořádku, motor ok, brzdy ok, auto sedělo, žádný vybrace prostě žádná abnormalita, bylo rozhodnuto jedu na dovolenou s Ladou, nakoupil sem základní nové díly kotouče, destičky, odvzdušňováky klasická údržba, vyřezal sem prorezlé tlumiče výfuku a nastavil trubkou, seštěloval ruční brzdu, zbaleno jedu na dovolenou, po ujetí 35km prásk a smyk, díky bohu zrovna v místě kde byl sjezd ze silnice takže mě smyk hodil do toho sjezdu a ne do škarpy, auto v pořádku, ale zaseklé kolo, začal sem dost hlučně na sebe nadávat jakej sem ..... že sem zřejmě udělal někde chybu v montáži destiček a že se to šprajclo, zvedam na hever a brzda ok, pánové mě se v 70km/h stalo to že mi v ložisku náboje kola praskla obímka válečků a přetočil se váleček který zablokoval kolo silnějc než moje původní brzdy
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)