Moderátor: Moderátoři
Měli bychom nechat oftopicování, ale nedá mi sem dát krásnou ilustraci výše uvedeného. Možná vzpomenete na mojí vlhkou díru. Onehdá jsem tam našel mladou a nadějnou řidičku, co si ji pronajala od města a parkuje tam ofci (před slečnou/paní respect, i když po každém zajetí si musí dát alespoň elektronickou cigaretu a vydýchat to, tak vypadá, že zajíždění s tak velkým autem dává (já to mám nahoře vždycky s naklopeným levým zrcátkem). Tak jsem se jí ptal, jestli ji neznervózňuje, že je vlhká (teda ta garáž), na což mi řekla, že ne, že auto je služebníTeepee píše: Aspoň je mi jasný, že s tím jezdí jako magoři, protože mají auto na chvíli. Nejlepší je, mít ho těsně za kufrem...
Dusan píše:JPP..... tajný zasvätenec z Iževsku poslal správu, že od leta bude do Lady Vesta nainštalovaný 150-koňový turbomotor H5Ht s objemom 1,3 litra, ako napríklad Renault Arkana a Kaptur spárovaný so 6-stupňovou mechanikou TL8!
Konec poctivých VAZidel....FOMA píše:Dusan píše:JPP..... tajný zasvätenec z Iževsku poslal správu, že od leta bude do Lady Vesta nainštalovaný 150-koňový turbomotor H5Ht s objemom 1,3 litra, ako napríklad Renault Arkana a Kaptur spárovaný so 6-stupňovou mechanikou TL8!...a pak, že to nepůjde
Niektory zaplacu pri kupe jazdenky.Jan Vaníček píše:Ano, myslel jsem samozřejmě cena nových světel v případě nutné výměny. Bohužel některá auta, resp. jejich výbavy nelze bez LED objednat.