Jinak koukám, že samaráckej podvozek se vám začína líbit...
Moderátor: Moderátoři
jestli to bude jako moje kalina tak klepani a vrzani na sebe nenecha dlouho cekatTommel píše:Mno to auto mě hluboce zklamalojede to o dost lepe než jsem čekal, 180km/h je opravdu takova cestovni rychlost a dokonce je v autě ticho
!! Nic nikde nevrže, neboucha jako by to snad ani nebyla Lada
Tomu říkám myšlenka dneMajo píše: Najhorsie na tom vsetkom je, ze clovek sa tu trapi, niekolko rokov si stavia auto, cpe do toho tisice a potom ho tu sunda nejaka seriova plecka![]()
Taky mě to zaujalo, ať už mne napadlo jedno přísloví, nebo jsem vzpoměl důvody, proč jsme po Modrém LADovi začali jezdit Sierrou a ne 21073 (21044). Ale že to zkonstatuje jeden z největších LADAfanatiků, to by mohlo mnohým lidem ukázat na rozcestí tu špatnou cestu.zelvotron píše:Tomu říkám myšlenka dneMajo píše: Najhorsie na tom vsetkom je, ze clovek sa tu trapi, niekolko rokov si stavia auto, cpe do toho tisice a potom ho tu sunda nejaka seriova plecka![]()
![]()
Teepee píše:...Ale že to zkonstatuje jeden z největších LADAfanatiků, to by mohlo mnohým lidem ukázat na rozcestí tu špatnou cestu.
Ale pokrok to je, myšlenkový, nebo technický? ...