No jasně, já jsem pro zimní sraz nový řady.Loni měl velkej úspěch, tak to letos můžeme zopáknout.tavri píše:už zas?zelvotron píše:Zimní sraz nové řady v Praze?Obrázek
já tam budu zase asi až na vánoce... týden nebo dva před nimi (o víkendu)

Moderátor: Moderátoři
No jasně, já jsem pro zimní sraz nový řady.Loni měl velkej úspěch, tak to letos můžeme zopáknout.tavri píše:už zas?zelvotron píše:Zimní sraz nové řady v Praze?Obrázek
já tam budu zase asi až na vánoce... týden nebo dva před nimi (o víkendu)
Škoda (ostrost) Studený spoj poznáš lehce , kolem té nožky na který je studeňák je takový rozpraskaný cín a dělá to takový kroužek . U tak malého "tišťáků se vyplatí to propájet celé .zelvotron píše:akorát je to trošku neostrý
zelvotron píše: Tavri: tak pak dej včas vědět, kdy sem pojedeš, pro zachování tradice by jsme ovšem předtím měli dostat bludišťáky
Vydržely by Ti ty disky až ne ten případnej zimní sraz v Praze, že bych pro ně nemusel jel k Tobě a hodil bys mi je do Prahy?tavri píše:zelvotron píše: Tavri: tak pak dej včas vědět, kdy sem pojedeš, pro zachování tradice by jsme ovšem předtím měli dostat bludišťákyTo zatím netuším, v Praze jsem byl s desítkou naposledy někdy v polovině ledna... Jakmile pojedu Ladou do Prahy tak dám vědět. Asi to bude nejdříve v listopadu, ale také dost možná až před vánocemi... víkend týden nebo dva před nimi.
Tohle ovšem svěčí o závadě v ovládání toho relé a né na relé samotné . (Jsou to dvě protichůdné závady) .zelvotron píše:mlhovky nešly pustit nebo vypnout, tak to relátko necvaklo, takže nejspíš fakt asi bylo jen "přilepený
Mě to elektrikář taky zapojil tak že na styl plandající pojistky a relé na podběh.Petr HC píše:poněvadž mně třeba připojili přední mlhovky přímo od akumulátoru , přes „plandající“ pojistku a relé „přibastlené“ na podběh .
kukám že plandající pojistku mají asi všichniplavec píše:Mě to elektrikář taky zapojil tak že na styl plandající pojistky a relé na podběh.Petr HC píše:poněvadž mně třeba připojili přední mlhovky přímo od akumulátoru , přes „plandající“ pojistku a relé „přibastlené“ na podběh .
No to víš, on těm našim povozům málokdo rozumí, tak to většinou servismani řeší po svém a jednoduše.Chester píše:kukám že plandající pojistku mají asi všichniplavec píše:Mě to elektrikář taky zapojil tak že na styl plandající pojistky a relé na podběh.Petr HC píše:poněvadž mně třeba připojili přední mlhovky přímo od akumulátoru , přes „plandající“ pojistku a relé „přibastlené“ na podběh .(stejně jako já)
Nákupní centrum Nové ButoviceRaduz píše:KDE TO BYLO?
už tam byly když sme auto kupovaly.plavec píše:
No to víš, on těm našim povozům málokdo rozumí, tak to většinou servismani řeší po svém a jednoduše.ty jsi si nechával mlhovky taky dodělávat, nebo už tam byly?Jsem si ani nevšiml na sraze že je máš..