Uhm, vysledok je pekny kolko ti to všetko trvalo?ona bola taka..uz stara..miestami vyblednuta..sem tam korozia...vsetko sme vyrezali, zalaminatovali a zagitovali...a je to fajn celkom
Moj VAZ 2106
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
jaaj..no hej..je super...este stale lutujem ze sme to prestriekaliPuhi píše:Nenavažaj sa, čo povie moderator, to [glow=cyan]musi[/glow] byt pravdavaz2106 píše:ta modra bola fest nahovnoJelen píše:Puhi, ta modra je dokonala
Jelen, ta modra je bombova, beriem speť
Ani klucenku by som si nekupil takej farby
vaz2106 píše:ja s vrtackou, kamos s vybracnou sranica bola sa dostat na nektore miesta...ale nelutujem to. Aspon som sa nenudil cez prazdniny
Aby si sa nečudoval čo sa tolko pytam, čaka ma tiež podobna robota, ale idem aj trochu s tun(z)ingom to robit, takže sa pytam kde sa da. Ja som cez prazdniny stihol dat dokopy jedne dvere
-
- Kontaktovat uživatele:
sak aj to je lepse jako nic...podla mna to stoji za to...a keby si videl tep ohlady ludi ked ideme s tym po meste . A ciganov..to nema chybu..te pohladyPuhi píše:vaz2106 píše:ja s vrtackou, kamos s vybracnou sranica bola sa dostat na nektore miesta...ale nelutujem to. Aspon som sa nenudil cez prazdniny
Aby si sa nečudoval čo sa tolko pytam, čaka ma tiež podobna robota, ale idem aj trochu s tun(z)ingom to robit, takže sa pytam kde sa da. Ja som cez prazdniny stihol dat dokopy jedne dvere