Mimochodem, kdybyste věděli...

Moderátor: Moderátoři
Jakej mají vzorek? Na zkoušku bych je snad i vzal.Sice bych dával 2x za přezutí a vyvážení, ale aspoň mi konečně uvařej v servise kafe, jak mi slibujou.dmatej píše:U mě pneunet a kkpneu - obojí ke spokojenosti.
Jinak ty 4 kamy, 175/65/R14 vám klidně dám za 4x50 KčChcete je někdo?
Napřed je ale musím sundat z disků. Najeto maj ... 17500 km, nijak jsem je nehuntoval smyky nebo hrabáním ... myslím, že hází jen dvě (na vozejku to bude jedno), můžu to ještě zkontrolovat.
Kdybysme věděli co? Že už na nich jezdíš i vytahovat v zimě zapadlý sypače?zelvotron píše:No vidíte a já si na KAMY nemůžu stěžovat. Asi sem nenáročnej řidič, no konec konců jinak bych asi nejezdil Ladou
Mimochodem, kdybyste věděli...
jo mám z kovošrotu z Lancie jsem je vybral.Za 4 kola i s očesanýma gumama si řekl 100Kč.zelvotron píše:ty máš 14" kola?
Moje slova, mám tam z Lancie (je na nich vytetováno Fiat/Lancia) a zadek sedl jak ulitej, ale předek sedí jen jedo kolo, to druhý už ne .Protože kola během používání prohazuju mezi sebou aby se rovnoměrně sjížděly, tak asi bude lepší opilovat nepatrně kotouč (max. 0,5mm) , než pilovat středový díry ve 4 diskách ( to mi přijde nesmysl)honzat píše:Já jsem koupil litá kola v bazaru (z Fiata) i s pneu Good year 50% vzorek za 4500,-. Na zadek šli dobře, ale na předních mi nešli na střed, tak jsem musel upilovat ze vnitř disku nálitky kolem děr na šrouby, ale jen asi 0,5 mm. Zajímavé je, že na zadek pasovali normálně.