Kabely ke svíčkám
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Pořídil jsem si nový svíčky aji se šamšulkama
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koncovky s odporom
Pato píše: Mam ale dojem ze medene kable uz nie su povolene.
Nie je to náhodou naopak? S tými káblami? Mne pred STKáčkou chlapík, čo sa mi pozeral do motora a obdivoval ho (že v akom je vynikajucom stave), hovoril, že práve uhlíkaté káble sú už zakázané. Tak som ich musel vymeniť za červené medené.
Medene su zakazane lebo sposobuju rusenie. A od 80 rokov sa uz ani do ziadneho noveho auta nedavali. A ak ti toto povedal nejaky odbornik na motory tak by som ho poslal stelovat bycikle. Na STK by to mohlo byt jedno - do kablu nevidi dole ho davat nebude a dneska sa uz robia kable vo vsetkych farbach.
Aj ked ja by som tych chlapikov na STK nepodcenoval niekedy si vsimnu spustu veci co normalne vidiet nie su a ani to nedavaju do protokolu len tak priatelsky pri lepeni nalepky na sklo ti povie ze gumy nie su schvalene a moze s tym mat problem poistovna a ze by bolo dobre vymenit konektory na spiatockovom cidle lebo uz moc nedrzia.
Aj ked ja by som tych chlapikov na STK nepodcenoval niekedy si vsimnu spustu veci co normalne vidiet nie su a ani to nedavaju do protokolu len tak priatelsky pri lepeni nalepky na sklo ti povie ze gumy nie su schvalene a moze s tym mat problem poistovna a ze by bolo dobre vymenit konektory na spiatockovom cidle lebo uz moc nedrzia.
- Křečík Barbuška
Dovolil bych si tvrdit, že je to nesmysl. Při užití měděných kabelů, které jsou v obchodech běžně k dispozici (před nedávnem jsem kupoval) použiješ odrušenou svíčku s rezistorem, např. LR15YC. Některé měděné kabely např. z Tesly Blatná jsou osazeny koncovkami s rezistory.Pato píše:Medene su zakazane lebo sposobuju rusenie...
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Berem spat zakazane, tiez som nasiel v katalogu tesla blatna ze sa vyrabaju. Ale v katalogu som nasiel ze sa pouzivaju na auta typu mercedes, opel calibra, VW passat alebo oktavia, a su len s ciernou silikonovou izolaciou, s dvojitou izolaciou a vnutornym opletenim takze asi sa to tyka starych ruzovych s PVC izolaciou.
- Křečík Barbuška
- Křečík Barbuška
Tesla to nazývá iduktivním jádrem, odpor cca 2K na metr.Dusan píše:ono pozor lebo su kable a kable.... ja osobne preferujem s kovovym jadrom..je pouzity tenky kovovy odporovy vodič..nie medena licna s rusenim som problem nemal a aspon tam vidno kus drotu nie nejaky podozrivy uhlik ktory tam je alebo neni
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně že to jede, ne?
Ať to ruší nebo ne, já u telky v tu chvíli stejně nejsem
Ať to ruší nebo ne, já u telky v tu chvíli stejně nejsem
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Křečík Barbuška