Jestli se nepodaří, tak mě ho přepošli a já to vrazím buď sem, nebo pověsím na web.Laďuša píše:Kua, ňák mě blbne forum.... Už jsem udělal LKCS verzi v PDF, ale odmítá mě to připojit soubor

Moderátor: Moderátoři
Já ti opravdu věřim, ale to bylo to poslední, co jsem dělal a už jsem nestíhalLuděk Musil píše:Ale kdyby jsi otevřel hu ... pardon - ústa, tak bych Ti nějaký schéma ( a že mám aspoň dvě) těch "varek" - neboli čtverek/výstražek poslal. L.
No - ono asi funkční bude ... .Laďuša píše:...Tuto je nefunkční??
To me zajma docela takyLuděk Musil píše:Pokud má chabá paměť sahá, tak zhruba takto nějak jsem to dělal poprvé na bývalé 2103 (jaký to paradox) a fungovalo to do doby, než jsem při blikání doprava pustil výstražný a mám pocit, že mi vyhořely oba přerušovače .... a pokud ne oba - tak jeden (ten výstražnej) určitě. Možná byla chyba na mojí straně ve špatném zapojení, ale zkus popřemýšlet, co se stane, když půjde proud od standartního přerušovače (tedy blikám např. doprava) a od "varek" ? Řekl bych, že minimálně barevná hudba ... . L.
Ach jo - zase čmáranice tvořená fixem a skenovaná:Malda píše: Nemas nejaky schema, ktery ma tohle osetreny?
Nahodou tyhle autenticky schemata jsou nejLuděk Musil píše:Ach jo - zase čmáranice tvořená fixem a skenovaná:
Přepínač 1-2 znamená dvoupolohový přepínač, který pustí proud buď "nahoru" nebo "dolů" (jakýkoliv z Elektra - stačí přimalovat trojúhelník)