Štěpán Getsko píše:Za 3000,- bych zkusil radši sehnat nějakýho 2.0l DOHC od fiatu nebo lancie![]()

Moderátor: Moderátoři
Štěpán Getsko píše:Za 3000,- bych zkusil radši sehnat nějakýho 2.0l DOHC od fiatu nebo lancie![]()
Vcera mi odepisovali teprve na mejla ze se to trosku opozdilo a ze to odeslou dneska.. podle mne v pondeli je to tuMalda píše:Atexi uz to mas doma nebo kdy uz to vyzkousis?
Pokud jsi to ještě nepřevzal doporučuji odstoupit od smlouvy a máš vyřešeno, buď přece rozumný.Atex píše:Vcera mi odepisovali teprve na mejla ze se to trosku opozdilo a ze to odeslou dneska.. podle mne v pondeli je to tu jo a objednal sem jiny.. nasel sem to same, akorat od jine firmy za 1700
A ještě ti zbyde na ten hajzláč od Maja a furt budeš v plusu....Koko Loko píše:Pokud jsi to ještě nepřevzal doporučuji odstoupit od smlouvy a máš vyřešeno, buď přece rozumný.Atex píše:Vcera mi odepisovali teprve na mejla ze se to trosku opozdilo a ze to odeslou dneska.. podle mne v pondeli je to tu jo a objednal sem jiny.. nasel sem to same, akorat od jine firmy za 1700
Tak a teď když jsem ti zachránil hodně penízků by se slušelo abys mi půlku z ušetřeného věnoval jako odměnu za dobrou radu, číslo konta ti pošlu v SZ.