Moderátor: Moderátoři
super paci sa mi to, a hlavne vidime aj ako sa pracuje na montazi klimy, mal by si ten odkaz hodit aj patracovi do tej temy kde hlada inspiraciu ku klime...Maysner píše:kdyz byste videli co vsechno za palubky tam cpou rusaci
aby to nebylo jen ot tak neco z ruska. tady muzete videt jak rusaci upravujou razeni a davaji hodne kratky fofrklacky. je to na klasicke prevodovce. ne na sekvencni jak se tu pred casem nekdo domnival
no on tam montuje komplet palubku z BMW E36Myso píše:super paci sa mi to, a hlavne vidime aj ako sa pracuje na montazi klimy, mal by si ten odkaz hodit aj patracovi do tej temy kde hlada inspiraciu ku klime...Maysner píše:kdyz byste videli co vsechno za palubky tam cpou rusaci
aby to nebylo jen ot tak neco z ruska. tady muzete videt jak rusaci upravujou razeni a davaji hodne kratky fofrklacky. je to na klasicke prevodovce. ne na sekvencni jak se tu pred casem nekdo domnival
O sedum cm?A dostaneš na ní?A jak tam jdou rychlosti?To mi budeš muset někdy ukázat.Jenda píše:ja zkratil asi o 7cm a je vytecna![]()
![]()