ja to mu neverim
proste neverim ze tento tyzden v piatok budem sedet v aute smerom na bechyne
po druhe neverim ze ide aj moja priatelka
po tretie neverim ze sa do patku nezcvoknem
2. letní sraz Trnava
Moderátor: Moderátoři
Čmeldo, a ta Tvoja priatelka - nemá náhodou nějakou kamošku, co by chtěla jet s vámi a dělat mi v sobotu společnost (Myšova sestra se mnou nějak nepeče.............. )??? On ten jednotvárný pohled pod kapoty vašich vozíků mi nepřijde nijak zajímavý - navíc je to okoukané, proto bych uvítal nějakou tu "zpřízněnou duši". Díky, věřím, že to zařídíš!!!
RENAULT Mégane Grandtour *04/2008 - 1,5dCi 78kW (06/2016-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
-
- Kontaktovat uživatele:
Marek ved mas doma rodinkuMarek píše:Čmeldo, a ta Tvoja priatelka - nemá náhodou nějakou kamošku, co by chtěla jet s vámi a dělat mi v sobotu společnost (Myšova sestra se mnou nějak nepeče.............. )??? On ten jednotvárný pohled pod kapoty vašich vozíků mi nepřijde nijak zajímavý - navíc je to okoukané, proto bych uvítal nějakou tu "zpřízněnou duši". Díky, věřím, že to zařídíš!!!
Moja priatelka mi povedala, ze na zrazi so mnou nepojde, ale ani mi ich nebude zakazovat. Chape moju zalubu . Ved aj je sa Lady pacia,vraj maju pekny usmev. A konkretne sa jej paci Nivuska.
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
No moje přítekyně se mnou do Trnavy asi pojede. teda chtěla by. Ale že by to byla modelka.. To se rozhodně říct nedá.čmelák píše:fuha to je uz dost neskoro vymyslet dalsiu zensku
ale saq neboj ked budem pri tebe a kukat ti pres rameno,znamena ze ona taky,takze klidne muzes s ni kecat aspon sa nebude princeznicka nudit ked ja budem vedla