Moderátor: Moderátoři
Myslel jsem že už to máš hotový, psal jsi "konečně jsem si navrhnul..."Vašátor píše:2. půlminutu sem tvá hodit obrázek, ano. Jenže další práci dá vůbec ten obrázek udělat...dělal jsem to ve starým Eaglu....
Nechtělo se mi přemýšlet kudy jaký spoj tahat, chtěl jsem to obkreslit alespoň podle nějaké šablony, třeba ani ne 1:1, ale jak jsem psal, už to mám na tom univerzálu...Vašátor píše:5. nevím na co ti bude obrázek, když to není 1:1 ..... velikost mého tisku je 100x25
To je opravdu starý Eagle. Neposlal bys mi prosím instalaci, abych viděl, jak takový prehistorik vůbec vypadá? Dík (Jinak aktuální je tuším 4.16r2)Vašátor píše:1. nemám zase až tak moc času
2. půlminutu sem tvá hodit obrázek, ano. Jenže další práci dá vůbec ten obrázek udělat...dělal jsem to ve starým Eaglu....
3. byl jsem na netu jen na skok, přečíst nejnutnější
4. když už něco dělám, tak si s tím radši pohraju....
5. nevím na co ti bude obrázek, když to není 1:1 ..... velikost mého tisku je 100x25
6. klidně to poskytnu i jako *.sch , *.brd ... Eagle 2.6
OK, pošlu .... já radši dělám ve starým, páč v něm umím řekl bych celkem dobře. Novej mě zase tak moc nenadchnul...i když teď na něj z důvodu studijí musím přejít.MZ píše:To je opravdu starý Eagle. Neposlal bys mi prosím instalaci, abych viděl, jak takový prehistorik vůbec vypadá? Dík (Jinak aktuální je tuším 4.16r2)
hornak.active.sound píše:Dotaz zni.Jak je to s odpory R3[1M] a R4[1k],v puvodnim zapojeni je R4 na vyvod S tranzistoru T1 jak ho mas ty,tak pres nej nejde zadnej signal,bo spina napajeni do zkratu.Nvic se odpor 1M vubec neuplatni. Zkontroluj hodnoty soucastek,mne puvodni schema nejde v eaglu otevrit a zda se mi tam kopanec v odporech. Snad jenom plasim.
Já jsem na to nekoukal, ale nebude jedno ze strany spojů a druhý ze strany součástek?R4 píše:.....Tak jsem zjistil že ty schémata jsou navzájem zrcadlový a to mi mate asi to nikdy neudělam....