No pokud to stihneš do pěti na tu benzinku tak pojedeš s náma.čmelák píše:aha tak ten pelhrimov je kua jako daleko od Brna? takze v brne ma necaka nikto? alebo ako je to?
som myslel ze sa pridam k brnakom a potom s nimi uz pojdeme dalej ci sa mylim?
Kolony na místo srazu
Moderátor: Moderátoři
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
No teda že by se mi chtělo jet přez město před hypernovu. To se mi nechce. Ale když pěkně poprosíš tak vás tam dojedu vyzvednout.Je to ale jednoduchý. Nepojedeš k hypernově ale pokračuj po dálnici z bratislavy směr Praha to snad zvládneš ne??? pak hned za exitem 190 směr brno asi po 500 m je benzinka aral a tam budemečmelák píše:to stihneme:) len teda nechcete ma nekto pockat pred hypernovou lebo hento sa bojim ze nenajdem:(
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
takze pojedu jako vzdy po dalnici na brno tak nezbehnem dole do hypernovy ale budem pokracovat dalej smerom ako vzdy a potom zbadam ARAL a am behnem to sa mi dufam podari
ak budete videt modre zigo s TT znackmi a hulakajucim vyfuckom tak som prebehol okolo vas date mi vedet na mobil spomalim a dobehnete ma
ak budete videt modre zigo s TT znackmi a hulakajucim vyfuckom tak som prebehol okolo vas date mi vedet na mobil spomalim a dobehnete ma
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
Počítám že po dálnici pojedem tak 100-110. To bohatě musí stačit. Nechci ani jet víc.Jinak jedu po okreskách s Luďkem. Moje autí je teprve ve "vývinu" a nemůže se měřit s Majovým, Pšendovým či jiným upraveným autem. Jedu do Bechyně nachytat rozumy a občíhnout co a jak.čmelák píše:jeste neco kolik mienite hulit po dalnici v kolone? lebo ak to bude 120 a vys pak asi pojedu po starej alebo s tymi co jazdia pomalsie... ako je to? jede nekto aj mimo dalnicu? alebo ne?
Majuško vyborne si pokladik tak sa mi to paci jasne slovaci sa dohodneme potom co picu mame cas neboj nic ale rataj tak okolo tretej z tt mozno skor skor o druhej uvidime
to salw hej je to haluz hlavne ze nic neviem na testy a mam tolko roboty ze se z toho seru
stando: neboj to uz privezu stareho cmeldu ja
to salw hej je to haluz hlavne ze nic neviem na testy a mam tolko roboty ze se z toho seru
stando: neboj to uz privezu stareho cmeldu ja