Kombi a sport v jednej větě je pěkná hovadina. I když cca před dvacíti lety vyšla v Ábíčku vystřihovánka závodního Volva kombi, takže čas od času se asi tutou ptákovinou někdo pokusí zviditelnit.
Sporťáky mají bejt tak kupéčka, kombíky jsou na cement.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Stále platí: Mierumilovný traktor potom odletel na základňu..
Trošku som zvedavý na predaje Vesty keď príde FL Granta II.
Wartburg 353 Ja Hans! Das Auto! (KIA)
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired) Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná) Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
to zatím nikdo nepotvrdil, mluvil jsem v Německu s dealerem, který sídlí hned vedle importéra a nikdo nic nevěděl, kromě homologace Vesty v Listopadu........taková Granta FL Cross, to by bylo
Wartburg 353 Ja Hans! Das Auto! (KIA)
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired) Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná) Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
Zdravim vsetkych ja mam tiez obiednanu Vestu SW CROSS Lux v Trencine a ma mi prist az v januari tak sa neviem dockat.Objednal som farbu oranzovu len ma dost sklamalo ze farba interieru je loteria a to doslova chcel som oranzovu a ze uvidime co pride tak som plny ocakavania