Dusan píše:Menil si cez apku mobil alebo ddt4all?
Pracovna by mala byt okolo 87 az 88st tj tesne pri 90 cca 1az2mm pred ciarockou.
By ma zaujimalo ked to cory menil cez programtor ci to ma filtrovanie teploty tj. 85 az 95 ukazuje vzdy 90. Alebo je to to iste ako cez ddt4all.
Ja som to menil cez ddt4all. Len v tom programe som našiel iba verziu .02 namiesto .05 ako písali Rusi, ale aj tak to fungovalo. Vyzerá, že tá .05 má len o pár položiek viac ako .02, ale to čo som potreboval je aj v .02ke.
A čo sa týka tej pracovnej teploty, tak tá sa mi drží kúštik nižšie ako píšeš. Ale milimeter nie je miera.

Lebo čiarka medzi 50 a 90 je 70, no a medzi tou čiarkou a 90 sa mi drží ručička cca okolo trištvrte, čo je cca niečo okolo 85. Ale preto to Rusi nastavili tak ako to bolo pôvodne, aby ľudia zbytočne nešpekuľovali a neriešili milimetre posunu ručičky, lebo dole kopcom to ukazuje kúštik nižšie a pri jazde do kopca, resp. v kolónach o niečo vyššie, resp. až niečo cez 90.... Ale všetko od cca 70 do cca 115 je v norme a netreba to riešiť. Skutočná teplota je len pre "odborníkov"

, ktorý ju riešia až keď sa často prehrieva, resp. nedosahuje dlhodobo ani tých 70....
A čo sa týka toho programovania cez programátor, tak aspoň podľa Rusov by to malo byť to isté. Proste sa tam dá meniť či ručička ukazuje s korekciou, alebo bez korekcie. Ale videl som na Ruských stránkach, že by sa malo dať aj niekde zmeniť napr. aj to čo ty chceš. Že by to ukazovalo od 85 do 95 vždy 90. Cory by to možno vedel kde sa to dá...Skús mu napísať. Ale na čo by to bolo dobré? Len by ťa to zbytočne "ľakalo"...

Buď si nechaj originál, alebo si nastav skutočnú a je to bez problémov.

Škoda Octavia I 1,9 TDI 66 kw r.1997 (07_2006 - 06_2019)
Lada Vesta sedan LUX- biela r. 2017 - prvá Žiline, jedna z prvej várky pre Slovensko

(04_2017- )
Lada Vesta SW Cross LUX - hnedá r. 2019 - prvá v Lada Žilina,ul. Kragujevská

(06_2019 - )