A pokud na to kouká někdo obráceně, tak o tom vesměs nevím, tak je mi to fuk

Moderátor: Moderátoři
Dobře Ty, Lada jsou ruská auta...radek mb píše:A úžas v českém nebo užás v ruském smyslu?vodis píše:Zatím mám na vrchu jen ceduli s nápisem ÚŽAS.
Teď si představte, že pracujete v Česaně a do práce jezdíte v 2111radek mb píše:A kdybyste věděli, jak utlačují mne! U nás v Mladé Boleslavi, to je přímo drzost pořídit si Ladu, ba dokonce vlastizrada. Také mi to všichni dávají řádně najevo. Každý se mne snaží předjet, na semaforech mi to každý chce natřít, jen aby před nimi nejel ten ruský krám. Cítím se utlačovaný, snad i diskriminovaný. Nevím, jestli ten nápor vydržím, je to psychicky náročné.
Moc se nesměj, po Česaně se jistě šeptá, že jsi agent Kremlu.Chester píše:Teď si představte, že pracujete v Česaně a do práce jezdíte v 2111radek mb píše:A kdybyste věděli, jak utlačují mne! U nás v Mladé Boleslavi, to je přímo drzost pořídit si Ladu, ba dokonce vlastizrada. Také mi to všichni dávají řádně najevo. Každý se mne snaží předjet, na semaforech mi to každý chce natřít, jen aby před nimi nejel ten ruský krám. Cítím se utlačovaný, snad i diskriminovaný. Nevím, jestli ten nápor vydržím, je to psychicky náročné.![]()
I tak to neznám, na semaforech mě zpravidla zdržujou
Zjavne áno, dnes asi najnavštevovanejšie. Už sú zapísané takmer štyri strany - to dobrá polovica vlákien tejto sekcie nikdy nezažijezelvotron píše:Náhodou tohle téma má velký potenciálJmJ píše:Presne tohle sem chtel napsat, ale zacalo mi pripadat, ze se mi to cele jen zda, tak sem se na to vykaslal.Koko Loko píše:
- protože tam flejmuješ ?Makar píše:Prečo má diskusia o Lade Veste na auto.cz viac ako 500 negatívnych komentárov?
Protože pan víceprezident Jan Ptáček je pěkný ptáček. Více zdeMakar píše:Prečo v ČR nemá Lada Vesta oficiálny dovoz?
- pokud si dobře pamatuju tak před nějakým kvízem na SK reklama na Vestu byla - kdosi sem postoval dokonce i video. Momentálně to nikdo neplatí - viz spoludiskutující.Makar píše:Prečo nemá Lada Vesta u nás žiadnu reklamu?
apage Satanas!!Jelen píše:Já si koupil oktávku a jsem spokojenej.
A gdě som japosim píše:... Aspoň že Hurikám má žigulku![]()