SuperRaduz píše:Taky pomůžu, od prázdnin už bude od školy klid, mám to z Brandýsa co by kamenem dohodil. Jinak jak jste zmiňovali ty Probošťský jezera tak tam se také dělají běžně srazy např amerik.

Moderátor: Moderátoři
SuperRaduz píše:Taky pomůžu, od prázdnin už bude od školy klid, mám to z Brandýsa co by kamenem dohodil. Jinak jak jste zmiňovali ty Probošťský jezera tak tam se také dělají běžně srazy např amerik.
Samozřejmě, vždyť jsem Tě pochválil a přál a přeji úspěch! To jen, abych vyvrátil případné pochyby.radek mb píše:Jacek myslel Radka jao Pátrače, aspoň si to myslím. Omyl vytvořený shodou jmen.
No vidíš, Radku, já Ti psal, že tomu máš nechat pár dní a vydýchat to. Máš toho najednou moc naráz a zrovna teď uvidíš, že se někdy nasíráš úplně zbytečně - přečti si prosím, co jsem tam přesně psal (str.2)http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... 2&start=15. Jen jsem Ti tehdy chtěl nabídnout k použití už jednou udělaný soupis. Jazykové mutace všech tisků, i v oficiálním tématu ke srazu dělám již několik let bez vyzvání a z vlastní iniciativy. V té době bylo už dávno hotovo, a ani o pozvánce jsem nic nepsal. Tak nevím, kde jsi na to přišel a proč mi tady zbytečně nasazuješ psí hlavu. Ale dobře, pokud to pomůže společné věci....známe to o tom dobrém skutkuPatrac píše:....Stejně tak jsem byl nasraný já když jsem vyvěsil tabulku s rozpisem co je potřeba udělat co je hotové a Jacek mi tam k tomu připsal že je sice pěkné že to tam je ale že v loni touto dobou na fóru už byly vícejazyčné pozvánky a co je potřeba zajistit (kužely značky).. Když ti to tak Jacku vadilo proč si tam místo té poznámky raději nenapsal udělám vícejazyčné informace a doplním je tam (dobrovolně)? V tu chvíli jsem měl chuť se na celý sraz organizaci vykašlat stejně tak jako tu psal Vašek...
Termín je daný na 1.straně : 18.-20.5.2018Georgius píše:Doksy by měly výhodu, že je to u Mácháče a kdo by chtěl, mohl by se vymáchatA předpokládám, že kdybyste to dali o víkendu 11+12 tak bych byl asi schopný tam zhecu dovalit pár desítek doktorů převážně ze zemí východního bloku a tudíž žigulíky pamatující (nebo ideálně bychom je tam v rámci mikrospanilky ze Starých Splavů dovezli
) Představa, že řeknu někomu z Uzbekistánu, že v sousední vsi je ladasraz
![]()
![]()
Asi Hradčany? Zajímavé, mohlo by býtradek mb píše:... . Letiště Mimoň a k tomu autokemp Kluček v Doksech. ... .
V případě stávajících aktivit je to malé, to by bylo tak na minisrazík max. do 20 aut. L.radek mb píše:... . letiště v Katusicích ... .
tam příští rok nebudejacek píše:... . Paní Pěničková ...