2105
Moderátor: Moderátoři
A taky mate ty vyplne dveri tak pokroucene od slunicka jako ja?
Taky jsem si vsiml ze vsechny 05 maji ty vyplne nahore pod oknem prisroubovane,je to domaci uprava nebo je to takovej hnus uz z vyroby.
Taky jsem si vsiml ze vsechny 05 maji ty vyplne nahore pod oknem prisroubovane,je to domaci uprava nebo je to takovej hnus uz z vyroby.
Lada neni jen auto,je to zivotni styl.
2103 model 77 Bila pani
2105 model 83 Milašek
2105 model 85 otrok
2103 model 77 Bila pani
2105 model 83 Milašek
2105 model 85 otrok
Pod okny je to vyroba. Nahradil sem to stribrnyms sroubama s kulatou hlavickou a vypada to na cerne ok. Navic sem navrtal dalsi diry a tapecir mam vlastne srubovaci, bo ty plastove uchytky jsou na kulovy.zigulman píše:A taky mate ty vyplne dveri tak pokroucene od slunicka jako ja?
VAZ 2104 1.3 1989
su dva typy. 05ky, teda niektore mali ten plast na dverach z jedneho kusa a bol to teda plast. Ostatne modely i niektore 05ky maju hore prinytovany(nyty normalne vsak nevidno) taky kus cohosi obtiahnuty ciernou kozenkou a pod tym zastrceny a nabazmekovany sololit obtiahnuty materialom aky bol zrovna v togliatti prebytocny...
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Myslis tapec co maji ostatni rady? 2103 2106 2107 ?Majo píše:su dva typy. 05ky, teda niektore mali ten plast na dverach z jedneho kusa a bol to teda plast. Ostatne modely i niektore 05ky maju hore prinytovany(nyty normalne vsak nevidno) taky kus cohosi obtiahnuty ciernou kozenkou a pod tym zastrceny a nabazmekovany sololit obtiahnuty materialom aky bol zrovna v togliatti prebytocny...
No jak moc bude vadit testacnimu komisari kdyz si tam nahodim tapec z 03 nebo 06? I kdyz ty dva jsou az na par drobnosti asi stejne ze? Protoze ten pokroucenej plast je silenej
Lada neni jen auto,je to zivotni styl.
2103 model 77 Bila pani
2105 model 83 Milašek
2105 model 85 otrok
2103 model 77 Bila pani
2105 model 83 Milašek
2105 model 85 otrok
-
- Kontaktovat uživatele:
Rok vyroby 84. Mam tie tapacirungi v celosti a tie srobi su uz bomaca vyroba. Lebo akosi predchadzajuci majitel nevedel zohnat. Aj ja som tie sroby nahradil a teraz to vypada estetickejsie. Ale ako sa pozanam vymyslim nieco aby to tam sa nebolo.
Otazka v akých cenach sa moze pohybovat koza , alebo kozenka . Myslim ako mentrovi textil
Otazka v akých cenach sa moze pohybovat koza , alebo kozenka . Myslim ako mentrovi textil
Lada 2105(1300), r.v.:1984. momentalne na dlhom spanku
Honda Civic(1500 V-TEC) r.v.:1998. seria, aspon zatial
CHATA 12 FOREVER
Honda Civic(1500 V-TEC) r.v.:1998. seria, aspon zatial
CHATA 12 FOREVER
Original potahy su jedine site na mieru a tie stoja urcite okolo 2000,-M150 píše:-myslite ze ma cenu zhanat original potahy na 2105 - teda lepsie povedane ci sa daju zohnat alebo sa mam uchylit k nejakym tym hnusnym tescovym?
Neviem preco myslis ze len v tescu predavaju potahy Zrejme tvoja predstava o potahoch je nizka cena a za 800,- nekupis nic extra, iba klasika silonove potahy. Tie lepsie co stoja okolo 1000,- su uz podsite molitanom aj latka je kvalitnejsia, teda tie sa uz oplatia viac. Su to vacsinou univerzali, ktore si sam nastavis na sedadla a zipsami to napnes. Inac perfektne potahy site na mieru najdes aj tu: http://autopotahy.sk