Honza854 píše: ... Při dnešním měření úhlu na elektronickém zapalování bylo dosaženo předepsané hodnoty.
Zvláštní, mnohem mladší a údajně vyspělejší přístroj mi na bezkontaktu hlásí nesmysly .
Moderátor: Moderátoři
Honza854 píše: ... Při dnešním měření úhlu na elektronickém zapalování bylo dosaženo předepsané hodnoty.
Já se kdysi těšil na zimu, že si s Žigulíkem "zatancuji" Moje oblíbená disciplína na parkovišti za zámkem byla roztočit jej v jednom směru a s minimálním "odstřelem" jej točit obráceněHonza854 píše:Tak první poznatky z jízdy s el. zapalováním - špička. Ačkoli mi staré zapalování pálilo skvěle, teď starty ještě lepší, volnoběh kultivovaný - měkký, tichý, jemný. Záběr tedy velmi svižný, s ostřejší odezvou a naprosto nenarušený žádnými zákmity. Jsem zvědav v létě na detonace - cvrdlikot v plném tahu v kopcích (zda se omezí).
Jinak mi to nedalo a zadriftoval jsem si ve sněhu... prostě LADA je LADA. Před patnácti jsem jezdil s 2103 v zimě normálně, teď v degenerovaném stavu z předokolek to pro mne byl naprostej úžas. Tak si hrát s autem pomocí plynu, to s ničím jiným postě nejde srovnat.
Luďku nemohla,protože jelena na barák v Hošticích malovali tuším že ve Slunce seno erotika a to je z roku 1991Luděk Musil píše:Nebejt tam ta fóbyje a ty druhý dvě novodobý plečky, mohla by se ta fotka jmenovat: Jedna z roku 1979 .
Jinak pěkné, pěkné. L.