edit: JOOOOO

Moderátor: Moderátoři
Sakra, K-L na to přišel že si hrajem s barbínama... Co s tím pánové, se nesmí dostat ven, navrhuji okamžitou likvidaci!!!Koko Loko píše:Hlodavče, povznes se nad to. Stejně ten jejich rádoby elitářský chlívek bude s bídou na úrovni holčičího deníčku.
Ono to tak na první pohled vypadá, ale od jeho starých bonmotů se to přece jen liší ... a moc radost mi to teda neděláJaykee píše:... .To by mohlo být zábavnější než-li sekce Vtipy...
Já z něho také nejsem na větvi, ale když už je to tak, co se dá dělat. Jeho vystupování je natolik šokující a absurdní, že je tím vlastně komické. Jak si může dovolit skoro poblejt klenoty, Ikonu našeho státu? To je daleko za pláčem, že je to k smíchu.Luděk Musil píše:Ono to tak na první pohled vypadá, ale od jeho starých bonmotů se to přece jen liší ... a moc radost mi to teda neděláJaykee píše:... .To by mohlo být zábavnější než-li sekce Vtipy.... L.
Raduz píše:Je to hulvátství a ubohost, zvláště u hlavy státu neomluvitelné.
Já snad ani neusnu jak jsem rozchetanejzelvotron píše:Raduz píše:Je to hulvátství a ubohost, zvláště u hlavy státu neomluvitelné.
Dyť se zase až tak moc nestalo, akorát se poblil, pochcal a posral.
http://www.youtube.com/watch?v=TX275IoNh0Y
Jen jestli jsi původně nechtěl napsat:Koko Loko píše:A co se týče pana prezidenta. I přes občasné úlety to s ním nevidím, až tak zlé.