K výše(ne)uvedené nemoci se ještě musí pořídit kvalitní a dvojitá schizofrenie (rozpolcení osobnosti).Veverka píše:... ,jak to stíháte oservisovat?
Potom se může pracovat na 4 autech zaráz

Jednoduché, ne

Moderátor: Moderátoři
K výše(ne)uvedené nemoci se ještě musí pořídit kvalitní a dvojitá schizofrenie (rozpolcení osobnosti).Veverka píše:... ,jak to stíháte oservisovat?
*Sice jsem zatím nepředstavil, sedím tiše na své židličce v rohu kruhu, ale cosi mě přiměje promluvit.*Veverka píše:Mám dotaz na zdejší pacienty se čtyřma povozama(a víc),jak to stíháte oservisovat?
Jé, půjčte mi to na týden na dojíždění do práce!Crocodile píše:Dokonce jsme si na to se známým museli pořídit GAZ-66 s vrtnou soupravou
To že to má vrtnou soupravu neznamená že si můžeš kdekoliv ze země vytáhnout ropu...Na ježdění do práce je to moc nenajeděný autoLuky píše:Jé, půjčte mi to na týden na dojíždění do práce!Crocodile píše:Dokonce jsme si na to se známým museli pořídit GAZ-66 s vrtnou soupravou![]()
No a právě proto to má tu vrtnou soupravu, ne?Crocodile píše:Na ježdění do práce je to moc nenajeděný auto
Mno, tak na to si dávej fakt pozor. Abys časem nedopadl takhle.Laďuša píše:Mě se zdálo, že jsem řídil 15Tr. Bylo to jako živý a jako jeden z mála snů poslední doby mi zůstal vrytej do paměti. Pak teda taky 14Tr, ale to nebylo tak intenzivní. To už je ale opravdu jetý, co?
Ale byla by srandaCrocodile píše:To že to má vrtnou soupravu neznamená že si můžeš kdekoliv ze země vytáhnout ropu...Na ježdění do práce je to moc nenajeděný autoLuky píše:Jé, půjčte mi to na týden na dojíždění do práce!Crocodile píše:Dokonce jsme si na to se známým museli pořídit GAZ-66 s vrtnou soupravou![]()
Tak to je síla, jeto můj každodenní chleba se v těch mrškách vrtat, ale aby se mi o nich i zdálo...Laďuša píše:Mě se zdálo, že jsem řídil 15Tr. Bylo to jako živý a jako jeden z mála snů poslední doby mi zůstal vrytej do paměti. Pak teda taky 14Tr, ale to nebylo tak intenzivní. To už je ale opravdu jetý, co?
Keď som mal 16 a ležal som doma v posteli s vysokými teplotami, snívalo sa mi, že nastavujem karburátor. A potom sa Lada stala mojou gulou na noheMacGyver píše:Párkrát se mi o autě i v noci zdálo. Auto mám jen jedno, ale ještě Esku a šest Favoritek, líp se to skladuje.