Moderátor: Moderátoři
Samozřejmě souhlasím s tebou já na policii nenaříkám a pokud mě zastavili tak slušnost vždy vítězí v jednání snimi a ne arogance a machrování a něco jsem za dlouholetou praxi za kolečkem jsem zažil....Vašátor píše:Pokud bude policajt idiot a nebude mít pravdu, je nejjednodušší vše nafotit, pokutu neplatit a přestupek poslat do správního řízení. Pokud jsem idiot já, navigaci umístím doprostřed čelního okna, doporučuji mlčky zaplatit a zmizet.
Nechci tu hájit policajty, ale v posledních letech mi přijdou rozumní. Už dlouho jsem od nikoho neslyšel o nějaké vyložené buzeraci.
Citace z článku Idnes: Policie je sice na řidiče v tomto ohledu velmi mírná, i tak se ale při opravdu nevhodném umístění nevyhnete pokutě až dva tisíce korun, potvrzuje Veronika Benediktová, vrchní komisařka preventivně informačního odboru Policie České republiky. "Vždy je nutné vycházet z individuálního posouzení ve vztahu ke konkrétnímu vozidlu a místu, kde přesně je navigace umístěna," dodává.
Zdroj: http://mobil.idnes.cz/navigace-na-celni ... vigace_kor
Tomu široká 29 cm nerozumím ( a čtu něco takového poprvé), ale o té ploše stírané stěrači jsem tu psal konkrétně o Prioře že stírá až moc krásnou plochu a snavigací se tam ač úplně dole (cca polovina je "v okně" a polovina pod ním) se tam nevejdu. Všechno podání zákona je vcelku jednoznačné a na benevolenci konkrétního policajta já, nebo třeba Jirka nespoléháme....Laďuša píše:v ose volantu široká 29 cm a ohraničená stíranou plochou.
Dneska se vyplati tam proste dat mobilni telefon. Veky kvalitni displej, rozsiritelna pamet, mobilni internet a velka volba navigacnich a mapovych aplikaci.plavec píše:Zrovna teď řeším co koupit novýho výkonějšího, abych tam dal bezproblémů iGO8 a ještě vlastní soubory s poi body a utáhlo to.