Německé Lady v Brně a pozvánka na letní sraz Lada-Welt.de

Jiné akce neorganizované Ladaklubem

Moderátor: Moderátoři

Sas

Příspěvek od Sas »

Ahoj Nulašestko a miro263,
Nulašestka píše:OK, hlásím se na sobotu 6.8. :D - zwei Personen.
těšíme se. Můžete prosím poslat email na Sommertreffen2011@Lada-Welt.de s těmito informacemi: příjmení, jméno a počet. Potřebujeme pro organisaci a takže můžeme poslat další informaci (v červenci).

Pozdravy z Dráž´dan
Jan
miro263
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miro263 »

Ahoj, ja potvrdim ucast az buduci tyzden, este nemame naplanovane dovolenky. Predbezne je to 2 pers.
BA3 2121
-EX z produkcie ВАЗ 2103 a 2105-
Sas

Příspěvek od Sas »

miro263 píše:JJ krasa, Asi sa zucastnim. Ked som bol maly spaval som v Pfaffendorf, Rad by som si to osvieziel, v kombinacii s ladou je to idealna kombinacia

A rad by som zasa navstivil Moritzburg und Karl May Museunm in Radebeul
To jsou nápady pro další srazy - už máme nápady pro 100 srazy. ;-)

Pozdravy z Dráž´dan
Jan

HP: Malá prosba: Učím se česky, takže bohužel nerozumím dobře slovensky. Takže musím doufat, že rozumím dobře googlevý překlad. ;-) Česky, anglicky a německy je lepší. Děkuji moc!
Sas

poznámky a popis cesty

Příspěvek od Sas »

Ahoj přátelé auta LADA,

poslal jsem poznámky a popis cesty. Když někdo nedostal ten email: Piš tady, jestli není v filtru.

Pozdravy z Dráž´dan
Jan
Nulašestka

Příspěvek od Nulašestka »

Hallo Jan,

ich habe das Mail leider nicht erhalten. :( Kannst du es nochmals prüfen? Die Mailadresse ist: nulasestka@seznam.cz
Vielen dank im Voraus, ob es nicht klappt, kannst du es durch SZ hier auf Forum schicken. :)
Sas

Příspěvek od Sas »

Nulašestka píše:Hallo Jan,

ich habe das Mail leider nicht erhalten. :(
Poslal jsem na email @gmail.com, ale ted' taky poslal jsem na email @seznam.cz. Dostal jsi ten email?

Pozdravy z Dráž´dan
Jan
Nulašestka

Příspěvek od Nulašestka »

Perfekt, jetz habe ich alles erhalten. :D
Sas

Re: poznámky a popis cesty

Příspěvek od Sas »

Ahoj přátelé auta LADA,

poslal jsem nový poznámky a popis cesty protože tam bude uzavírka silnice. Když někdo nedostal ten email: Piš tady, jestli není v filtru.

Pozdravy z Dráž´dan
Jan
jacek

Příspěvek od jacek »

Tak je tady den D. Němci přijedou na hotel Myslivna v Brně, předpokládaný čas příjezdu je dnes ve čtvrtek do 19:00h. Tož kdo má zájem, může se tam zastavit. Účast je sice, jak už to bývá, o něco menší, nicméně kolona vyrazí zítra v pátek ráno (čas bude upřesněn) do Mladé Boleslavi do muzea Škoda. Tam zase mohou dorazit zájemci o setkání z okolí, poté se pokračuje do Děčína a Bad Schandau, resp. do Krippen. Orientační časy sem napíšu dnes večer po domluvě.

Aktuální situaci v muzeu AutoŠkoda MB jsem si zjistil, dá se to oragnizačně zvládnout. Pro informaci: v expozici muzea je vystavena jen část exponátů za poloviční vstupné, zbytek byl převezen do výrobního závodu, kam po objednávce jezdí s návštěvníky mikrobus. J.
Petr HC

Příspěvek od Petr HC »

Pokud kolona do MB pojede v odpoledních hodinách přes Jičín, může navštívit v kempu Rumcajs (na výjezdu z města - ev. odbočit z konce obchvatu - v obou případech směr MB) mezinárodní sraz veteránů -viz http://www.veteranemceskymrajem.cz/cz/l ... y_lrj.html
jacek

Příspěvek od jacek »

Petr HC :) Díky za tip, večer jim to navrhnu, ale předpokládám průjezd JC už během dopoledne. J.

Petrův tip také platí pro ty, kdo by zítra rádi třeba kousek kolonu doprovodili na cestě z Brna, ať mohou spojit cestu s jistě zajímavým cílem. J.
jacek

Příspěvek od jacek »

Ve stručnosti tedy slíbený jízdní řád na pátek 05.08.2011:

Sraz u hotelu Myslivna v Brně v 09:00h, odjezd 09:30h po trase Svitavy - Hradec Králové - Jičín - Mladá Boleslav (nejedeme po dálnici). Příjezd do MB ca. 12:30h, na 13:00 bude rezervována prohlídka muzea Škoda, počítá se s pauzou na oběd. Pokračovat budeme směrem na Děčín / Schmilka / Bad Schandau cca v 15:00h od parkoviště u muzea.

Tak komu se bude zítra chtít, ať přijde účastníky pozdravit v BM, MB nebo se sveze kousek cesty ssebou. Jede taky pěkná nová Kalina 1117 kombi (1.4, 90PS), v plné výbavě, a reference uživatele z provozu jsou víc, než jen příznivé. To jen tak na okraj. Pro případ potřeby telefonní kontakt +420 608 620 763. J.
Petr HC

Příspěvek od Petr HC »

jacek píše:...Sraz u hotelu Myslivna v Brně v 09:00h, odjezd 09:30h po trase Svitavy - Hradec Králové - Jičín - Mladá Boleslav (nejedeme po dálnici). Příjezd do MB ca. 12:30h, ...
Obávám se, že jste si dali příliš tvrdou normu. Trasu Brno - HK jsem jezdil něco málo pod 3 hod. se služební Felicií LK 1600 (jízda na hraně předpisů) a z HK do MB je to ještě 85 km.
Můj tip - při svižné, ale rozumné jízdě v koloně 4 h 30 min.
P.S. Dobře dojeďte a pokud má někdo CB ohlaste se na CH 10 na prvním kopci za HK (Lípa).
jacek

Příspěvek od jacek »

Máš pravdu, utekl jsem z reality kolony nevýkonných vozů na přecpaných formankách :wink: Takže upravuji: příjezd do MB ca. 13:30-14:00, muzeum sfoukneme snad ještě ve 14:00h, odjezd ca.1600h. Dík za upozornění. J.
Petr HC

Re:

Příspěvek od Petr HC »

píše:Pokud kolona do MB pojede v odpoledních hodinách přes Jičín, může navštívit v kempu Rumcajs (na výjezdu z města - ev. odbočit z konce obchvatu - v obou případech směr MB) mezinárodní sraz veteránů -viz http://www.veteranemceskymrajem.cz/cz/l ... y_lrj.html
"Chuťovka" z "Vetránem ČR a Loukotí " ....." . Mohla by se jmenovat "setkání století v osvětlení" . Chybi tam už jen halogenka a xenonka, ale byly tam k vidění i koncové lampy na olej nebo na parafinové svíčky . Spousta dalších fotek (779)je na zmíněném http . Myslím , že si o fotky psal Štěpán . Fotil jsem jen na mobil - takže tyto jsou od profíků.
Přílohy
Foto0601.jpg
Если бы автомобили Лада были безпроблематичными, я бы определенно русский язык забыл.
Zamčeno

Zpět na „Ostatní akce“