Cooper píše:Navíc mě mrzí ještě jedna věc. Na to že se tady objevuju už přes rok a byl na tolika srazech, prakticky nikoho neznám. Tedy znám tady z fóra, ale na srazu vůbec nemám páru kdo je kdo (kromě pár jedinců).
[/quote]
Dodatečně i já se připojuji se vzpomínkou na pěknou, a vzhledem k termínu a letošnímu už podzimnímu počasí vydařenou akci. Také samozřejmě díky organizátorům. A nakonec i to počasí nám docela přálo, spanilka byla krásně pohodová.
Nebyl to zdaleka můj první sraz, ale chápu Coopera a další, že cítí trochu nedostatek prostoru pro bližší seznámení všech účastníků. Navíc mám podobný malér jako Luděk - a taky si to už mohu docela dovolit. Možná by pomohlo udělat při některém srazu na večerním sezení takovou rychlou seznamovačku - abychom se vzájemně stručně představili. Přeci jen, za ty roky je v klubu hodně nových tváří, takže by to určitě nebylo na škodu.
Škoda těch tří rozbitých vozů, člověka to bere za srdce. Ale hlavně, že to odnesly "jen" plechy. Oprava či náhrada je zatím, díkybohu, stále ještě dobře řešitelná. Postiženým přeji hodně elánu. Budiž to poučením pro nás všechny, že - zvláště za volantem staré řady - se musí brát v úvahu věk vozidla a jeho vlastnosti a výkony, tedy včetně účinnosti brzd. A vždy počítat i s nevypočitatelnými řidiči okolo nás.
Těším se na shledanou příště.