Příprava směsi
Moderátor: Moderátoři
zas tak levnej tuning by to nebyl, větrák s motorem 3 Kw by stál u mě tři tisíce, centrála do kufru pro jeho pohon (tu nemám) tak nejmíň dvacet a taky benzín do centrály by něco stál. Nebo použít variantu se zástavbou přídavného agregátu na výrobu elektriky poháněného přímo od motoru auta z nějakého většího vojenského vozidla nebo letadla.
edit: kolena od kamen přidám zdarma

dej si do kufru bombu a kyslík z ní tlač přímo do sání, pak přilej konev benzínu a bude to mít tak na 0,5s těch 300Hp, pak se klika zareje hodně hluboko do země nebo ojnice vyletí hodně nad zem 

Low and Slow
Teoretik
BA3 2101 *1978
BA3 21011 *1977
East side custom shop za zahradou
East side custom shop za zahradou
- Kontaktovat uživatele:
dvk: mozna nejsi daleko odpravdy
http://www.tuzingforum.cz/viewtopic.php?f=18&t=111 prohlednete si tu stranku a najdete si nick:tutu
a je taky pražák i věk odpovída

Lada je nejlepší auto na světě a budu ji mít furt !!! LADA IS THE BEST CAR!
lada 21044 1700i
LADA 2101.1200 (nastupuje 1600rs)
- George DeLorean
tak tohle me odrovnalo uplne maximalnezigul01 píše:dvk: mozna nejsi daleko odpravdy![]()
http://www.tuzingforum.cz/viewtopic.php?f=18&t=111 prohlednete si tu stranku a najdete si nick:tutu
a je taky pražák i věk odpovída

Mám sice trochu vypito a momentálně dost pohnutou osobnost, ale to jak se skoro všichni navážíte do mladýho kluka, co má až příliš mladický představy o tuningu, mě trochu zaráží. Místo toho, aby ste mu poradili co a jak, tak akorát buzerujete. Nasázel bych v první řadě bludy Vám za příspěvky mimo téma a nesouhlasim s tim, jak s mlaďasem zamet moderátor a nechal se ovlivnit většinou členů.
VAZ 1800kk na prvočinitele
sorry - ale prvni dve stranky tematu byly k veciPája píše:Mám sice trochu vypito a momentálně dost pohnutou osobnost, ale to jak se skoro všichni navážíte do mladýho kluka, co má až příliš mladický představy o tuningu, mě trochu zaráží. Místo toho, aby ste mu poradili co a jak, tak akorát buzerujete. Nasázel bych v první řadě bludy Vám za příspěvky mimo téma a nesouhlasim s tim, jak s mlaďasem zamet moderátor a nechal se ovlivnit většinou členů.
snazili se mu tu lidi vysvetlit ze to co chce delat je opravdu k nicemu a ma se zamerit na jine veci
nedal si rict
pak musi pocitat ze se to s nim sveze
- MartasBrno
Nevím, jak je to s těma bludama, jestli autor se 4ma může psát nebo ne, ale rád bych se vrátil k tomu OT co tu vzniknul.
patmate, jak sis určitě všimnul, na foru jsou různý lidi, kteří mají různé zájmy. Někteří s žigulem soutěží, někteří ho mají pro radost, někteří jako veterána... Někteří i na tuning. Jak už jsem v jednom tématu napsal, tunit auto starý prakticky 40 let musí být celkem obtížný, aby to vypadalo a fungovalo. Je to asi jeden z důvodů, proč některé tuněné žiguly vypadají poněkud nepovedeně a jejich autoři jsou občas konfrontovaní s většinovým (ne nutně špatným nebo správným) názorem. No a když je tu dost lidí takových 5 let a někdo novej tu po pár týdnech dělá díru do světa, nemůže se divit, že jsou reakce takové jaké jsou. Mimoto, jsou tu někde psaná i jistá pravidla (více či méně vyžadovaná).
Ta narážka co jsem tu napsal já, měla být v reakci na ty odvážné úpravy, co jsi popsal. Myslím, že po projití několika stran z tématu uživatele zigul01 (přitom nezáleží na tom, jestli to čteš odzadu dopředu, nebo odpředu dozadu, nebo taky odprostředka libovolným směrem) pochopíš, co jsem myslel. Neuraz se.
K pochopení cekové atmosféry ti pomůže prostudování těch nejaktivnějších témat a případná účast na srazu a osobní seznámení se s lidmi vše dovrší 
Snad mi bude odpoštěn další OT příspěvek v tomto vlákně, píšu to sem s dobrým úmyslem.
patmate, jak sis určitě všimnul, na foru jsou různý lidi, kteří mají různé zájmy. Někteří s žigulem soutěží, někteří ho mají pro radost, někteří jako veterána... Někteří i na tuning. Jak už jsem v jednom tématu napsal, tunit auto starý prakticky 40 let musí být celkem obtížný, aby to vypadalo a fungovalo. Je to asi jeden z důvodů, proč některé tuněné žiguly vypadají poněkud nepovedeně a jejich autoři jsou občas konfrontovaní s většinovým (ne nutně špatným nebo správným) názorem. No a když je tu dost lidí takových 5 let a někdo novej tu po pár týdnech dělá díru do světa, nemůže se divit, že jsou reakce takové jaké jsou. Mimoto, jsou tu někde psaná i jistá pravidla (více či méně vyžadovaná).
Ta narážka co jsem tu napsal já, měla být v reakci na ty odvážné úpravy, co jsi popsal. Myslím, že po projití několika stran z tématu uživatele zigul01 (přitom nezáleží na tom, jestli to čteš odzadu dopředu, nebo odpředu dozadu, nebo taky odprostředka libovolným směrem) pochopíš, co jsem myslel. Neuraz se.

Snad mi bude odpoštěn další OT příspěvek v tomto vlákně, píšu to sem s dobrým úmyslem.