Opět několik málo novinek.Na autě jsem dělal jen dnes sobota byla věnována Moskvici ,ale to patří jinam .Laděnka dostala nové pneumatiky OR34,čistil jsem motor dále jsem dnes provedl kontrolu brzd a proběhla vyjiždka se zastávkou u babičky a dědy abych mohl udělat foto s jejich Nivou .
Více v albu http://somali.rajce.idnes.cz/Lada_1600/
Jak tak koukám na tu černou masku, připomnělo mi to poláka. Toho s plastovou maskou. A na tý fotce to ani nevypadá úplně blbě, je to prostě jiný. A svým způsobem to ladí s tou nivou.
a když jsem se v 15-ti rozhodoval co dál dělat, poslouchat sestry byla pro mě jasná volba...
Tak moje Lena se dnes dočkala konečně toho co ji scházelo nejvíce .
Dostala chromovanou masku (chrom zadnej plast) a pak prahových lišt
S maskou jsem si hral dva dny ,aby ziskla tuto podobu.Znak je nový .
O víkendu nebo možná i dříve vyměním špatný blinkr za poctivý chromovaný a když zbyde čas tak osadit chybějicí listy a vyměnit ty černé za chromované.Zrcátka musím nejdříve objednat
Jakub Metelka píše:Tak moje Lena se dnes dočkala konečně toho co ji scházelo nejvíce
Dostala jméno?
No vida, hned to vypadá líp.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
sa mi to zda alebo tie listy maju po obvode nejaky lem?
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Jakub Metelka, také plasty okolo svetiel, ako kúpil lada rider na svoju 16ku by vyzerali bombovo ale ako som písal na začiatku, keď tomu dáš veci čo má mať, začne to vyzerať. A toto už vyzerať začína