moja žigy vaz 2102
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
vidim ze zvitazil zdravy rozum...alebo ze by to bolo naopak? nech je ako chce som rad ze si to nakoniec nepredal. pravdupovediac mrzelo to trocha aj mna ze to predavas ale teraz mam z toho radost
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
-
- Kontaktovat uživatele:
no bolo by mi za nim luto nedokalaz by som ho predat cloveku ktory by ho zodral .....
Sid. a do jesene by ste si nenasli cas?? ..... bo uz potom na zimu ho zazimujem a to by som cel aby to uz do garaze na zimny spanok islo tip top..... ak hej tak by to bolo super no ak nie tak musim hladat dalej....
Sid. a do jesene by ste si nenasli cas?? ..... bo uz potom na zimu ho zazimujem a to by som cel aby to uz do garaze na zimny spanok islo tip top..... ak hej tak by to bolo super no ak nie tak musim hladat dalej....
-
- Kontaktovat uživatele:
tak s mojou milovanou 2102-kou som sa chtiac nechtiac na veky rozlucil..... od pondelka ma noveho majitela a zistujem ze to bola obrovska chyba ju predat..... takze to vyzera tak ze v najblizsej dobe si poriesim dalsieho zigula sice to uz nebude taky moj milasek a urcite nie lestenka ale zigul ma svoje čaro
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
Promiň,ale v tom případě nechápu,proč si to auto prodával.Bylo v tak špatném stavu?Ono je to takové zvláštní,prodat auto,co znám a koupit jiné(ale vlastně to samé) s tím,že se zas v něm budu piplat,abych vychytal všechny chyby.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
- MartasBrno
Myslíš, že když tě doma dokopali k tomu abys prodal žigula, pro nadbytek aut v domě, že ti jen tak strpí koupi dalšího??? Nebo to bylo moc drahý, nechat si to auto?
Každopádně už je hotovo, nedá se nic dělat, je to tvoje věc a věc tvých rodičů, jestli ti do toho mluví. Doufám, že se ti to alespoň pořádně vyplatilo.
Každopádně už je hotovo, nedá se nic dělat, je to tvoje věc a věc tvých rodičů, jestli ti do toho mluví. Doufám, že se ti to alespoň pořádně vyplatilo.
Ved ti tu vseci pisali aby si ju nepredaval a teraz sam napises ze to bola velka chyba....
No drift, no fun....
http://amkvk.sk/
http://amkvk.sk/
-
- Kontaktovat uživatele:
no predal som ho relativne za slusny peniaz ale chyba je ta ze teraz mi je za tym autom luto a ostala mi Xantia a neviem moc sa mi to nelubi zigul bol zigul. Zigula som si spravil viac menej doma na kolene co sa tyka motorickej casti.... a kedze stym mojim som sa vybabral tak mi bolo luto ho nechavat von a kade tade aby zacal casom chatrat a tento druhy mi bude viac menej jedno ci bude stat pred panelakom na trave alebo na parkovisku alebo za zahradkami (uz nebyvam tam kde som byval takze uz mi nik aspon zatial nik nevycita ze zaberam miesto mojimi autami)
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Každýmu to tady na tej točně řikáme - neber úplatky, neber úplatky nebo se z toho zblázníš.Jackthompson píše:ale chyba je ta ze teraz mi je za tym autom luto
Pokaždý se mi při takovýdle situaci vybaví tuta hláška, nevim proč...
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás