provoz na LPG

Moderátor: Moderátoři

martinz

Re: benzím/lpg

Příspěvek od martinz »

amiricas píše:Mám dotaz,jsem nejspíš nováček, ale teď na léto když se oteplilo jsem si musel zvíšit volnoběh, ale od té doby mi zvuk motoru dělá takové skoky co jsou slišet na chodu motoru řekl bych obdélníkového průběku __--__--__--__ je to slyšet snad jen z venku( zevnitř jsem to nepostřehl) a docela mě to znepokojuje. Díky za rady.
Ahoj.Skus ještě trochu zvíšit a pak uslišíš..snat to bude dobrí.Taki jezdim jezdim na LPG a léto nebo zyma,nezdá se mi rozdíl.
MartasBrno

Příspěvek od MartasBrno »

zvíšit, slišet, dobrí, Taki my s toho hrabe :axe:
Jezdím, sice na benzín, ale ten obdélníkový průběh zažívám také, ale považuju to jen za kosmetickou vadu, děje se tak vyjímečně.
Obrázek
a když jsem se v 15-ti rozhodoval co dál dělat, poslouchat sestry byla pro mě jasná volba... :-D
amiricas

Příspěvek od amiricas »

já vim že v zime mi to nedělalo a volnoběh byl celkem dobrej nastavovanej na STK ale teď na léto mi to na dojezdu do křižovatek začalo chcípat tak jsem jelikož už měl najeto 8000 vyměnil olej filtry svíčky a zvýšil volnoběh a od té doby mi to dělá :( ale oddechl jsem si že to není nějaká chyba která by skončila zkurvením motoru.
Odpovědět

Zpět na „Hnací soustava“