nebolo to nahodou toto vozitko http://lada-110.autobazar.eu/15-id1498150.html ?adman píše:Zelvotron, ono ja som povodne myslel, ze kupim Ladu s motorom chybnym ale este dobrou kasnou a prelozim motor z mojho. Uz som sa vsak rozhodol, ze kupim druhy a kym budem mat ten,tak pomenim co bude vadne na novom a zvysok stareho rozpredam. Pripadne predam stary v kuse a co bude treba do noveho, tak uz pripadne kupim.
Ci sa tyka verzii 110tok, vcera som bol pozriet v ramci okresu jednu 110 Le z roku 1999 a ta mala napr. len manualne ovladane zrkadla aj okna, bola bez zadneho spojlera.Aspon moja GTE ma vsetko v elektrike, navyse aj elektricky ovladane veko kufra. Teda rozdiely vo verziach mozno budu, aj ked napr. asi po roku 2000 vyrabala LADA 110tky verzie s elektrickymi oknami namiesto 4x iba 2x el. okna a zadne okna uz iba manualne. Priora sa uz tiez vyraba pokial viem co sa tyka ovladania okien iba v prednej elektrike.
Ta 110 co som ju bol pozriet sice mala dobry motor, ale nejako rozheganu qalt paku a nebola v nejakom dobrom stave. Ta moja ked som ju kupoval pred rokom bola v ovela lepsom stave a az na jedno okno vsetko fungovalo a dodnes funguje. Tak sme si napokon vcera neplacli. V opacnom pripade by som mu vysolil aj tych 800 Eur co pozadoval. To nic, pockame, mozno sa zasa daco pritrafi.
na to som sa bol zasa pozerat ja este pred tym ako som kupil svoju krasavicu, a veru odchadzal som dost smutny