Jelen, prijedes volhou ?

Moderátor: Moderátoři
Jelen píše:.... A pokud tam bude Hurikán Jahodou, tak nakrknutej bude úplně každej
Spíš medvědem, ne? Proč ne Ladou, himbajs?Jakub Metelka píše:Jelen, prijedes volhou ?
u šedýho vlka ta nabídka jídel byla víc než trapná a ochotna teda nic-moc. Byl jsem tam velice zklamán.Honza 21061 píše:na minulý rok dost upadajícím Vlkovi.
To já právě nevím, protože jsem zažil jenom Jedovnici 2008, takže porovnat nemohu.Ale aby neměli ani jedno jídlo vegetariánský, tak to mi přijde jako že už nemaj zájem o zákazníky.A považuju to za velký mínus stejně jako neochotu zodpovědět moje dotazy přes mail.Neochota udělat pytomej smažák a blbý řeči obsluhy, to byl opravdu smutný přístup.Ale abych jen nenadával, tak limča byla dobrá.Honza 21061 píše:plavec: Na předminulém srazu to bylo U Vlka, narozdíl od loňského ročníku, nebe a dudy.
Tak alespoň že nejsem sám, komu chyběl smažákHonza 21061 píše:ale ten smažák mi tam chyběl taky,
Což o to inštrumenty bych měl, ale odvahu ne a ještě riskovat úraz při mojí šikovnosti.Honza 21061 píše:Letos si povezu inštrumenty na jeho vlastní přípravu.
A jistě i zapojit řeč tělaHonza 21061 píše:Když zareaguješ stejným tónem, jsi jeho člověk.