Laďuša píše:Jak se ty dveře při brždění při couvání můžou vyvrátit?
Taky jsem se divil, ale bylo to na poněkud nakloněný rovině (bokem řidiče dolů), takže se otevřely docela dost, teda až příliš. Ten omezovač otevření to moc nepobral, svině.
No a i když jsem si myslel, že mi přeskočilo, když jsem to koupil, tak se zdá, že to nebyl konečnej stav duševního rozkladu osobnosti.

Dopřál jsem tomu nějaký nový věci, jejichž implantace je v plánu na příští tejden (abych teda mohl bezstarostně na ten sraz, no

). Velmi nestandartní cenovou politiku jsem zaznamenal při koupi oleje - Shell v tomto směru opravdu nemá konkurenci.

Na můj dotaz, proč 1l oleje stojí 129 Kč (což je 516 Kč za 4 litry), přičemž 4l pixla stála nějakých 770Kč, nedokázala obsluha odpovědět víc, než že je to tak (i podle načtení čárového kódu). Tak jsem popadl čtyři litrový pixličky a paní prodavačka povídá - no vidíte, a máte to o 250 levnější.

Dobrá šou, jen jsem poněkudl prokaučoval ještě ten bílej shell X 100 super, ještě před 14ti dny byl v nabídce, to jsem si říkal, že bych ho měl koupit... a ouha. Tenhleten olej si ten krám ani nezaslouží.