Problém se šrouby kol
Moderátor: Moderátoři
Pokud je toto fór, patří do „hovadin“, pokud ne, pak sem. Někde jsem to kdysi zaslechl, tak to sem „přihodím“.
Zastaví auto s upadlým kolem před „blázincem“ (Ústav pro choromyslné) v HB. Řidič smutně obchází vůz . Ze zamřížovaného okna vyhlíží člověk v pyžamu – evidentně chovanec ústavu a volá – „pane co máte za problém“ ? Řidič odpovídá, že mu vypadly všechny šrouby od kola a potřebuje dojet 2 km domů. Chovanec nato: „tak vezměte z ostatních kol po jednom šroubu , přišroubujte to odpadlé kolo a jedete“. Řidič poděkuje a diví se:“vidíte pane a já si myslel, že jste blázen“. Chovanec nato : „to tedy jsem – ale nejsem blbej“ .
Zastaví auto s upadlým kolem před „blázincem“ (Ústav pro choromyslné) v HB. Řidič smutně obchází vůz . Ze zamřížovaného okna vyhlíží člověk v pyžamu – evidentně chovanec ústavu a volá – „pane co máte za problém“ ? Řidič odpovídá, že mu vypadly všechny šrouby od kola a potřebuje dojet 2 km domů. Chovanec nato: „tak vezměte z ostatních kol po jednom šroubu , přišroubujte to odpadlé kolo a jedete“. Řidič poděkuje a diví se:“vidíte pane a já si myslel, že jste blázen“. Chovanec nato : „to tedy jsem – ale nejsem blbej“ .
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Těžko říct, zda-li je to fór či smutná pravda let minulých ... já také tento fór slyšel - pouze město bylo jiné. L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
no zavity na naboji (resp.v osi otacania) , beriem, je to logicke, ze pravy/lavyRoman píše:Nieco na tom bude, Mazda E2200 ma na zadnych kolesach na jednej strane klasicke srouby s pravym zavitom a na druhej s lavym......
ale myslim si ze to u klasickeho rozmiestnenia srobov nema hlbsi zmysel. japonci moc spekuluju

ja vam nevim. kamosovi na plne nalozenym rapidu(4 lidi plus veci z intru) kolo do pole odletelo. tak z kazdyho kola vzal po matce a asi tri mesice tak jezdil nez si vzpomel ze by to mel napravit. fotka vysmatyho kamosa v poli s kolem v rukach nad hlavou byla impozantniLuděk Musil píše:Těžko říct, zda-li je to fór či smutná pravda let minulých ... já také tento fór slyšel - pouze město bylo jiné. L.

E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009

Chatka 12 forever
Romania team 2009
-
- Kontaktovat uživatele:
tak jezdit se trema sroubama neni takovej problem...taky sem tak najezdil par tisic kilaku nez sem se k tomu dostal...proste sem vymenil naboj za novy a pri dotahovani se dva srouby nejak "protocily" tak sem je tam zlehka nasrouboval jen do poctu a jeden se nekde ztratil, proto rikam, ze novy veci stoji za prd 

Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
tak ja na poloose ztrhl jeden zavit, s tim sem jezdil. pak jsem vepredu na naboji ztrhl jeden uplne a druhej nacal. kdyz sem s tim jek k vasatorovi tak jsem mel litak olepenej paskou abych srouby nepoztracel 

E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Chatka 12 forever
Romania team 2009

Chatka 12 forever
Romania team 2009
Drobek81 píše:tak jezdit se trema sroubama neni takovej problem...taky sem tak najezdil par tisic kilaku nez sem se k tomu dostal...proste sem vymenil naboj za novy a pri dotahovani se dva srouby nejak "protocily"

stare dacie, olcity mali 3 sroby v zaklade od vyroby, na zigule som aj ja strhol jeden zavit na prednom naboji, nepoznal som jeho historiu tak som predpokladal ze ostatne diery su na tom velmi podobne, tak som to riesil vymenou naboja. predsa len predna naprava, vozim rodinu....
21061 *1986
21043 *1994 LPG
2107 *1989 LPG
...... potom nejake sracicky...
od 2020 VESTA CROSS LPG
21043 *1994 LPG
2107 *1989 LPG
...... potom nejake sracicky...
od 2020 VESTA CROSS LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
ale ono 4-2=3 plati, ovsem pri extremne velkych hodnotach ctyrky nebo naopak malych hodnotach dvojkygogo píše:jasne, ja som si len neodpustil prevetrat matematicke geny

Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.